Elle gelen beze

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Hastalıklar kategorisinde Zümree 👸 tarafından oluşturulan Elle gelen beze başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 147 kez görüntülenmiş, 7 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Hastalıklar
Konu Başlığı Elle gelen beze
Konbuyu başlatan Zümree 👸
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Sümeyra🍀

Zümree 👸

Kayıtlı Üye
rank
Merhaba kızlar çenemın hizasında elime gelen nohut büyüklüğünde oynayan bir beze var daha öncesi yoktu 2 hafta öncesine kadar bir grip geçirdim gripten sonra olmaya başladı ama ağrı yapıyor kafamı sağa sola çevirdiğimde Bir de uçuğum var acaba uçukla alakalı olabilir mi başına böyle bir şey gelmiş olan var mı korkulacak bir durumu

balkizim

Kayıtlı Üye
rank
Merhaba kızlar çenemın hizasında elime gelen nohut büyüklüğünde oynayan bir beze var daha öncesi yoktu 2 hafta öncesine kadar bir grip geçirdim gripten sonra olmaya başladı ama ağrı yapıyor kafamı sağa sola çevirdiğimde Bir de uçuğum var acaba uçukla alakalı olabilir mi başına böyle bir şey gelmiş olan var mı korkulacak bir durumu
Geçmiş olsun doktora git bence bekleme

Mia

Kayıtlı Üye
rank
Benimde çenemde var anlattığının aynısı,ne zaman hırım olsam,hastalansam buyur ve agri yapar,ama çocukluğum dan beri var minicik hep elime gelir, beze gibi.. ama hasta olunca buyur ve açtır,doktor da hiç birsey yapmadı hatta bana,ki hasta olunca sesimi etkiliyor

Zümree 👸

Kayıtlı Üye
rank
Anlamıyorum ya ne dir boyl3 yarın doktora godecem inşallah kotu bırsey olmasın da
Benimde çenemde var anlattığının aynısı,ne zaman hırım olsam,hastalansam buyur ve agri yapar,ama çocukluğum dan beri var minicik hep elime gelir, beze gibi.. ama hasta olunca buyur ve açtır,doktor da hiç birsey yapmadı hatta bana,ki hasta olunca sesimi etkiliyor

Sümeyra🍀

Gökçem❣️ Gökperim❣️ Barış Hamzam❣️
rank
Geçmiş olsun canım 🩷

Tüm sayfalar yüklendi.

Son mesajlar