Elti kıskançlığı

• Konbuyu başlatan Gizli
  • Toplam 13 yorum
  • Başlangıç tarihi

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Gizli tarafından oluşturulan Elti kıskançlığı başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 3,328 kez görüntülenmiş, 13 yorum ve 2 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Elti kıskançlığı
Konbuyu başlatan Gizli
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Mama

Sibelita

Kayıtlı Üye
rank
Ben ocak ayında evlendim ilk hamileliğim ben hamile kalınca eltımde kıskanclıgından hamile kaldı hemde 6 yasında oglu olmasına ragmen
Ben ocak ayında evlendim ilk hamileliğim ben hamile kalınca eltımde kıskanclıgından hamile kaldı hemde 6 yasında oglu olmasına ragmen
Bunun kıskanclıkla ne alakası var sonuçta bebek bu kendi bakacak kendi doğuracak anlamadım🤷‍♀️

Kaya66

Kayıtlı Üye
rank
Benim eltim daha olmadi ama görümcem var severim ve saygi duyarim. Hamile oldugun söylemisti ve cok sevindim zor olcak dedim ama ben sana yardima gelirim dedim iki hafta sonra kendim hamile oldugumu ögrendim. Artik birbirimize yardim ederiz dedi ve cok mutlu olduk. Ama malesef millet konusuyor gelin görümce yaris yapiyor diye ikimizin iki oglu bir tanecik kizimiz var. Kizlarimizin arasinda iki hafta var. Benim her isime kosar yapar bende ona öyle biz abla kardes gibiyiz kocam bana kizarsa ablasina söyliyorum oda kizar neden gelini üzüyorsun allaha bin kere sükürler olsun böyle görümceye.

Sümeyyenur nur

Kayıtlı Üye
rank
Çok saçma benimde 3 bitirdi hamile kaldim diger eltilerimin 4 5 tane cocuklari var.. kimse de kimseyi kiskanmiyor.. 6 yasinda oglu varsa gec bile kalmis bana kalırsa tabi.. ama herkes manevi maddi durumuna göre cocuk istiyor..
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Siz asil gizli hamile kalıp doguma kadar söylemeyenden korkun

Mama

Kayıtlı Üye
rank
Benim eltim daha olmadi ama görümcem var severim ve saygi duyarim. Hamile oldugun söylemisti ve cok sevindim zor olcak dedim ama ben sana yardima gelirim dedim iki hafta sonra kendim hamile oldugumu ögrendim. Artik birbirimize yardim ederiz dedi ve cok mutlu olduk. Ama malesef millet konusuyor gelin görümce yaris yapiyor diye ikimizin iki oglu bir tanecik kizimiz var. Kizlarimizin arasinda iki hafta var. Benim her isime kosar yapar bende ona öyle biz abla kardes gibiyiz kocam bana kizarsa ablasina söyliyorum oda kizar neden gelini üzüyorsun allaha bin kere sükürler olsun böyle görümceye.
Ne kadar güzel maşaallah size. Yani şunu yapmak o kadar zor değil aslında. Ama benim gorumcem çok soğuk bir karakter. Cocugumu icten opmez sevmez, ya da yapisi oyle bilemiyorum ama bana boyle hissettirdi kizima karsi hep bir mesafeli( kizim dahq 4 yasinda) ama eltimin cocuguna iltifatlar, sevgi gosterileri... Bende garipsiyorum bu durumu kendi kaybeder bende onun cocuklarina yenge olmaktan oteye gitmem zaten eskisi gibi de degilim kim bana ne kadar gelirse..

Tüm sayfalar yüklendi.