Eltimin cocugu

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde ASİL 'İN Annesi tarafından oluşturulan Eltimin cocugu başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 2,851 kez görüntülenmiş, 31 yorum ve 2 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Eltimin cocugu
Konbuyu başlatan ASİL 'İN Annesi
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Güneşşş

Zeynoo

Kayıtlı Üye
rank
Annsiler bugun eltim felan cocugu aşari indi otruoduk .benim karnimdaki bebisin konusu acildi eltimin ogluda bizi dinliomus o sirada
Kayinvalidemin azindan bi sey cikti cocukda kiskandi gitti baska odaya kapiyi kitleyip agladi beni sevmecenizonu sevceniz die zar zor cijarttik odadan daha 5 yasinda oglan sizce bi cocuk benim cocum dogdunda yalniz birakirsan dovermi bebisimi
Çocuk bu kuzum ne yapca belli olmaz

Sunny

Kayıtlı Üye
rank
5 yaşında çocukla niye yalnız bırakacaksınız ki??

ASİL 'İN Annesi

Kayıtlı Üye
rank
Benim için de çok sıkıntı benim 20 aylık oğlum var bebek doğduğunda 26-27 aylık olacak ki aklı hiç kesmeyecek çok korkuyorum bişey yapar diye gözümden ayirmamam lazım 😕😕🙄
Sende gozunden ayirma canim
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Dogru canim
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Dogru canim
5 yaşında çocukla niye yalnız bırakacaksınız ki??
O anlamda deil hani yemek fekab yaparken evde kayinnam olmaz cocukda bebisimle odada yalniz kalir ondan dedim eltimin zaten unru deyil gozettmek cocunu birde vurdunduymaz hani

ecmelll

Kayıtlı Üye
rank
Annsiler bugun eltim felan cocugu aşari indi otruoduk .benim karnimdaki bebisin konusu acildi eltimin ogluda bizi dinliomus o sirada
Kayinvalidemin azindan bi sey cikti cocukda kiskandi gitti baska odaya kapiyi kitleyip agladi beni sevmecenizonu sevceniz die zar zor cijarttik odadan daha 5 yasinda oglan sizce bi cocuk benim cocum dogdunda yalniz birakirsan dovermi bebisimi
Cnm belli olmaz yani bu durum .. bazı çocuklar kıskanç olur bebeğini onun yanına yalnız başına bırakma yinede

Mervegüll

Kayıtlı Üye
rank
Kendi oğlum var 5 yasinda ama asla yanlız birakmam bebekle oğlumu kaldiki elti oglu komsu cocuguyla birakayim canim ne olur ne olmaz çocuktur alir azina bisey verir burnuna sokar kucagina almaya çalışır düşürür birsuru ihtimali var bunun guven olmaz cocuklara

Tüm sayfalar yüklendi.

Son mesajlar