Eltimin cocugu

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde ASİL 'İN Annesi tarafından oluşturulan Eltimin cocugu başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 2,851 kez görüntülenmiş, 31 yorum ve 2 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Eltimin cocugu
Konbuyu başlatan ASİL 'İN Annesi
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Güneşşş

ASİL 'İN Annesi

Kayıtlı Üye
rank
Kendi oğlum var 5 yasinda ama asla yanlız birakmam bebekle oğlumu kaldiki elti oglu komsu cocuguyla birakayim canim ne olur ne olmaz çocuktur alir azina bisey verir burnuna sokar kucagina almaya çalışır düşürür birsuru ihtimali var bunun guven olmaz cocuklara
Hani bi boslukda diom yalniz kalinca yaparsa die korkuom eltim zaten umru deyil kendi cocunu gozetmek

Mervegüll

Kayıtlı Üye
rank
Hani bi boslukda diom yalniz kalinca yaparsa die korkuom eltim zaten umru deyil kendi cocunu gozetmek
Canim gözetsende yapacak oldumu yaparlar benim oğlum mama içiyordu alerjiden dolayi sutten kesmistim 2 buçuk yaşında yengem dogum yaptı görmeye gittik bi gitti bebegi gorunce öptü başından daha sonra yengem bebegi emzirmek icin kucagina aldi bebegi emerken görünce tekrar bebege dogru gitti başına bir tokat patlattı hepimiz şok olduk biz birdaha öpcek diye bekliyorduk meme pis mama temiz diye bagirdi bide cocuga 🤷

Azranurun annesi

Kayıtlı Üye
rank
Annsiler bugun eltim felan cocugu aşari indi otruoduk .benim karnimdaki bebisin konusu acildi eltimin ogluda bizi dinliomus o sirada
Kayinvalidemin azindan bi sey cikti cocukda kiskandi gitti baska odaya kapiyi kitleyip agladi beni sevmecenizonu sevceniz die zar zor cijarttik odadan daha 5 yasinda oglan sizce bi cocuk benim cocum dogdunda yalniz birakirsan dovermi bebisimi
Sakın bırakma kıskançlık olabilir

AYŞENUR🦋

🔥 Kayra Ateş 🔥 💫 Ayra Nur 💫
Yönetici
Mod
rank
Annsiler bugun eltim felan cocugu aşari indi otruoduk .benim karnimdaki bebisin konusu acildi eltimin ogluda bizi dinliomus o sirada
Kayinvalidemin azindan bi sey cikti cocukda kiskandi gitti baska odaya kapiyi kitleyip agladi beni sevmecenizonu sevceniz die zar zor cijarttik odadan daha 5 yasinda oglan sizce bi cocuk benim cocum dogdunda yalniz birakirsan dovermi bebisimi
Kuzum tek eltının çocuğu ile değil kimse ile tek bırakma çocuklar küçük ne yapacağı belli olmaz.. insanlar zaten güvensiz o yüzden kimse ile bırakma sen çocuğunu

Güneşşş

Kayıtlı Üye
rank
Çocuk o canım ne yapacağı belli olmaz hele kıskanrsa zarar verebilir... çocukta olsa büyükte olsa kimseyle tek birakmamaya çalş bebeğini.. şahsen ben bırakamam birakmak istemem

AYŞENUR🦋

🔥 Kayra Ateş 🔥 💫 Ayra Nur 💫
Yönetici
Mod
rank
Çocuk o canım ne yapacağı belli olmaz hele kıskanrsa zarar verebilir... çocukta olsa büyükte olsa kimseyle tek birakmamaya çalş bebeğini.. şahsen ben bırakamam birakmak istemem
Devir o kadar değişik ki artık akrabam bile olsa kimseye güvenemiyorum o yüzden çocuğumu bırakmam babası hariç kimse ile

Tuuu

Kayıtlı Üye
rank
Oncelikle hangi durumlar altinda bir bebek 5 yasinda bir cocukla yanliz birakilir? Daha sonrasinda dalga mi geciyorsunuz ya bu aralar konu basliklari insanlarla dalga gecmek icin aciliyormus gibi bu nedir ya forum u basitlestiriyorsunuz iyice!

ASİL 'İN Annesi

Kayıtlı Üye
rank
Ewet canim cocuk bunlar nabca belli olmaz
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Oncelikle hangi durumlar altinda bir bebek 5 yasinda bir cocukla yanliz birakilir? Daha sonrasinda dalga mi geciyorsunuz ya bu aralar konu basliklari insanlarla dalga gecmek icin aciliyormus gibi bu nedir ya forum u basitlestiriyorsunuz iyice!
Ozmann sende girip yorum yapmican 👎
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Kuzum tek eltının çocuğu ile değil kimse ile tek bırakma çocuklar küçük ne yapacağı belli olmaz.. insanlar zaten güvensiz o yüzden kimse ile bırakma sen çocuğunu
Bnde esimden baskasina birakmam

Ozlem003

Kayıtlı Üye
rank
Belli olmaz çocuk bu Allah korusun

Tüm sayfalar yüklendi.

Son mesajlar