Sorum var Elveda

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Aleyna Yavuz tarafından oluşturulan Elveda başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 7,524 kez görüntülenmiş, 225 yorum ve 6 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Elveda
Konbuyu başlatan Aleyna Yavuz
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Zeynep41

Gamze Hümeyra

❤️HÜMEYRAM❤️ADEMİM❤️
Yönetici
Mod
rank
Canım hakkinda hayırlısı tabi ama keşke biraz daha birbirinize zaman tanisaydiniz tabiki en iyisini sen bilirsn ama neler yaşadın burda kimse bilmez evladın var ya zor olur diye dedim bide niye herkes bu uygulamadan yaprak dökümü gibi gidiyo ya
Kuzum ne yapıyorsun ne yapıyorsun nasılsın

Asena.ase

👑TOPRAK👑KUMSAL LAREN👑
Mod
rank
Nasıl olunursa öyleyim canım 6 senedir beraber olduğum adamın anasına bi laf söyledim diye bu denli değişmesi biraz bana tuhaf geldi yani bugün hiç onu tanımadığımı anladım gerçekten
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Büyük konuşmak istemiyorum ama bundan sonra evlilik düşünmüyorum önceliğim Kızım o sağlıklı bir şekilde büyüsün de tek amacım ama layık bir anne olmak
Canımsın birtanem bazen aynı yastığa baş koyduğumuz kisiyi taniyamiyoruz malasef senin icin hayirlisi bu ise o olsun kuzum kizin nasıl onun icin güçlü ol sakin ona sezdirme

Aleyna Yavuz

Kayıtlı Üye
rank
Canımsın birtanem bazen aynı yastığa baş koyduğumuz kisiyi taniyamiyoruz malasef senin icin hayirlisi bu ise o olsun kuzum kizin nasıl onun icin güçlü ol sakin ona sezdirme
Emzirdiğim için mecbur ister istemez etkileniyor malesef ama elimden geldiğince yansıtmamaya çalışıyorum herşey onun için

Sümeyra🍀

Gökçem❣️ Gökperim❣️ Barış Hamzam❣️
rank
Emzirdiğim için mecbur ister istemez etkileniyor malesef ama elimden geldiğince yansıtmamaya çalışıyorum herşey onun için
Rabbim hep yanında olsun o kızına o kadar içim parçalanıyor ki belki kizacaksin bana ama ağlıyorum şuan yazarken bende aynılarını yaşadım kızım hep babasını sayıkliyordu emin ol ben çok şeyler yaşadım ama sırf çocuklarım için bir şans daha verdim çocuklar babasız büyümesin yaa🥺🥺🥺

Bebeğin Tahmini Doğum Tarihi: 2025-04-15
Gebeliğinizin 33. Haftasındasınız.
Bebeğiniz yaklaşık ananas büyüklüğünde.
İskelet kemiklerinde sertleşme olur ancak kafa kemikleri birleşmez. doğumda kemikler birbirine yaklaşarak alan daraltır ve doğum daha kolay olur. Ödem ve kilo artışına bağlı sinir sıkışması nedeniyle el ayak ve bileklerde karıncalanma ve hissizlik olabilir.
Bebeğinizin boyu yaklaşık 42 cm ağırlıgı 2000 gr :)
İmza alanınıza hesaplama eklemek için tıklayınız

Hülya12

Moderator
Yönetici
Mod
rank
Anasını ezdirmeyenle evlilik yürümez aileleri madem kiymetli.neden evleniyorlar analarının dizinin dibinde otursunlar ne hakkı var eşine bunu yapmaya!!

Tüm sayfalar yüklendi.

Son mesajlar