Sorum var Elveda

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Aleyna Yavuz tarafından oluşturulan Elveda başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 7,531 kez görüntülenmiş, 225 yorum ve 6 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Elveda
Konbuyu başlatan Aleyna Yavuz
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Zeynep41

廾azalᏝ

Kayıtlı Üye
rank
Yaa tabi orasida var en iyisi evlenmemek arkadas🤣🤣🤣
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Ben hiccc evlenmedim elif🤣🤣🤣🤭🤭
Valla yaa ye iç gez en güzeliymiş geç anladım ben de 😅 elalemin adamının çamaşırını bulaşığını yıkamak için evleniyoruz resmen onda da yaranamıyoruz 😅

Beyza🌸🌸

Kayıtlı Üye
rank
Hanımlar hayırlı geceler nasılsınız bir süredir eşimle sorun yaşıyorduk bugün tamamen evliliğimizi sonlandırma kararı aldık ve ailemin evine geldim az önce kızımla beraber yaşadığım bu sıkıntıdan dolayı artık buraya da girmek istemiyorum kafam baya dolu çünkü burda çok şey paylaştık sizlerle hepinize çok teşekkür ederim Allah razı olsun hakkınızı helal edin bilerek yada bilmeyerek birşey yaptıysam kusura bakmayın kendinize dikkat edin Allah'a emanet olun 🤚
Hakkında hayırlısı olsun inşallah 🌹

Gamze Hümeyra

❤️HÜMEYRAM❤️ADEMİM❤️
Yönetici
Mod
rank
Gerçekten kadın olmak çok zor aleynacım hakkında en hayırlısı ne ise o olsun inşallah canım ailede bir yere kadar bundan sonra her sıkıntısını çeksin ailesi pohpohlasinlar oğullarını o sabinin günahını da nasıl çekecekler acaba rabbim çıkartır onlardan
Aynen öyle kuzum

Tüm sayfalar yüklendi.