Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
2 sene boyunca birbirimize bir kez olsun tek kötü söz söylemedik geçen gün annesiyle tartıştık ve sülalesi doldurmuş onu kendisi de boşanmak istediğini söyledi bu kadar
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi
Canım benim her zaman aklımdasın çok değerlisin benim için Allah evlatlarını sağ salim kucağına almayı nasip etsin inşallah
Canım benim her zaman aklımdasın çok değerlisin benim için Allah evlatlarını sağ salim kucağına almayı nasip etsin inşallah
Eşim bugün geldi İstanbul'a zaten eve gelince tartıştık ailesi bi güzel doldurmuş zaten oda uzatmadı git dedi salı günü de adliyede halledicez
Eşim bugün geldi İstanbul'a zaten eve gelince tartıştık ailesi bi güzel doldurmuş zaten oda uzatmadı git dedi salı günü de adliyede halledicez
Sağol canım Allah razı olsun aynen öyle herşey evladım için gerisi umrumda değil
Hanımlar hayırlı geceler nasılsınız bir süredir eşimle sorun yaşıyorduk bugün tamamen evliliğimizi sonlandırma kararı aldık ve ailemin evine geldim az önce kızımla beraber yaşadığım bu sıkıntıdan dolayı artık buraya da girmek istemiyorum kafam baya dolu çünkü burda çok şey paylaştık sizlerle hepinize çok teşekkür ederim Allah razı olsun hakkınızı helal edin bilerek yada bilmeyerek birşey yaptıysam kusura bakmayın kendinize dikkat edin Allah'a emanet olun