Sorum var Elveda

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Aleyna Yavuz tarafından oluşturulan Elveda başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 7,529 kez görüntülenmiş, 225 yorum ve 6 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Elveda
Konbuyu başlatan Aleyna Yavuz
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Zeynep41

Asena.ase

👑TOPRAK👑KUMSAL LAREN👑
Mod
rank
Bende çok isterim inanki kuzum
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Allah Allah artık suriyeli devri başladı galiba😁😁

İnşallah kuzum
Demekki 🤣🤣🤣

Gözbebeğim

Kayıtlı Üye
rank
2 sene boyunca birbirimize bir kez olsun tek kötü söz söylemedik geçen gün annesiyle tartıştık ve sülalesi doldurmuş onu kendisi de boşanmak istediğini söyledi bu kadar

Canım benim her zaman aklımdasın çok değerlisin benim için Allah evlatlarını sağ salim kucağına almayı nasip etsin inşallah

Canım benim her zaman aklımdasın çok değerlisin benim için Allah evlatlarını sağ salim kucağına almayı nasip etsin inşallah
Eşim bugün geldi İstanbul'a zaten eve gelince tartıştık ailesi bi güzel doldurmuş zaten oda uzatmadı git dedi salı günü de adliyede halledicez

Eşim bugün geldi İstanbul'a zaten eve gelince tartıştık ailesi bi güzel doldurmuş zaten oda uzatmadı git dedi salı günü de adliyede halledicez
Sağol canım Allah razı olsun aynen öyle herşey evladım için gerisi umrumda değil
Cnm hatimize değilde biraz şavaşsamiydin çocuğun için hemen boşanmayı kabul etmeseydin keşke aile yüzünden üzüldüm inş hakında hayırlısı olur. 😟

İpek'in annesi

Kayıtlı Üye
rank
Hanımlar hayırlı geceler nasılsınız bir süredir eşimle sorun yaşıyorduk bugün tamamen evliliğimizi sonlandırma kararı aldık ve ailemin evine geldim az önce kızımla beraber yaşadığım bu sıkıntıdan dolayı artık buraya da girmek istemiyorum kafam baya dolu çünkü burda çok şey paylaştık sizlerle hepinize çok teşekkür ederim Allah razı olsun hakkınızı helal edin bilerek yada bilmeyerek birşey yaptıysam kusura bakmayın kendinize dikkat edin Allah'a emanet olun 🤚
Hiç beklemezdim senden canım ya rabbim kimsenin yuvasını bozmasın inşallah çok severdim seni rabbim yardım etsin sizlere 😔

Tüm sayfalar yüklendi.

Son mesajlar