Emmeye veda ediyoruz 🥹

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Bebeğim Büyürken kategorisinde Doğa'm 💜 tarafından oluşturulan Emmeye veda ediyoruz 🥹 başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 998 kez görüntülenmiş, 22 yorum ve 1 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Bebeğim Büyürken
Konu Başlığı Emmeye veda ediyoruz 🥹
Konbuyu başlatan Doğa'm 💜
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Doğa'm 💜

Doğa'm 💜

Kayıtlı Üye
rank
Ne durumdasın kuzum bıraktı mı minik prenses . Ben Kayrayı kıza hamile kalınca 19 aylıkken biberonla bıraktırmıştım kayra da 28 aylık olunca da biberonu bıraktı kendi kendine . Şimdi kız çok güzel yemek yiyor 1 yaşına girecek bu ayın 19 nda onu da 19 aylık olunca direk keseceğim. Biberon vermeden bakalım
Evet bıraktı galiba da kopamıyor ben de mahrum etmiyorum şefkatli sonlandırmak istiyorum şimdi gece uyanması başladı ilk 2 gün gece full uyudu şu 2 gece uyanıp ağlıyor göğsümü tutarak uyuyor anca o da çok sıkıntı ya normalde uyanmazdı şimdi her şeye bahane bulup ağlıyor babasına aşık kız yataktan kovdu adamı gündüz uykusunda bazen ağzına almaya çalışıyordu ben çekince arkasını dönüyordu eli göğsümde uyuyordu şimdi uykuda bile emmeye çalışmıyor bilinçaltına girdi galiba sabah 5. gün olacak bakalım 😖
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Benim annem şu an biz emmeyi kendi kendimize bıraktık diye haline şükrediyor 😂😂
🤣🤣🤣 doğru büyük şükür sebebi

leylam19

Kayıtlı Üye
rank
Günaydın anneler 👋 içim buruk artık bırakması gerekiyor ama içim paramparça anne için de çok zormuş meğer hele ki sarılmayı evlatla teması seven bir anneyseniz daha zor 😔 bugün 3. güne girdik dün çok çok zorlu geçti nerdeyse pes edecektim ki fizik tedaviye başlamak zorundayım bu yüzden de hazır bu yola girmişken vazgeçemezdim dün sürekli istedi ama hep boyanmış görünce yara olmuş deyip gidiyordu çaresizliği çok üzdü beni ya bugün de öyle görüp cayarsam diye korkuyorum buraya yazmak istedim belki bir sözünüz bana sabır olur ortalama kaç günde tamamen bırakmış oluyorlar
Benim ilk bebeyim 7 aylıkken kendi bıraktı sütüm azdı biberonla süt verdim 10 gün sonra 3 yaşı olacak hala her gece ve sabah bir biberon süt mutlaka içiyor. 2 ci bebeyim 1 yaş 2 aylık gece çok sık uyanıyor bende artık kesmek istiyorum ama yapamıyorum çok ağlıyor eliyle açmaya çalışıyor bende dayanamıyıp veriyorum sizce erkenmi?

Doğa'm 💜

Kayıtlı Üye
rank
Benim ilk bebeyim 7 aylıkken kendi bıraktı sütüm azdı biberonla süt verdim 10 gün sonra 3 yaşı olacak hala her gece ve sabah bir biberon süt mutlaka içiyor. 2 ci bebeyim 1 yaş 2 aylık gece çok sık uyanıyor bende artık kesmek istiyorum ama yapamıyorum çok ağlıyor eliyle açmaya çalışıyor bende dayanamıyıp veriyorum sizce erkenmi?
Koşullarını sen kendin daha iyi bilirsin kesmek senin kararın olmalı ama bence erken ben olsam 2 yaşını beklerdim 2 yaşa kadar ne fayda alırsa bebek için kârdır

Tüm sayfalar yüklendi.

Son mesajlar