Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Benimki 4 aylık olacak canım 2 3 gun dur boyle yapıyor aglıyor emmek İcin her yolu deniyom en son yoruluyor az emip uyuyor hemen geri uyanıyor ac oldugun uyuyamıyor da napacam bilmiyom
Benim bebeğim de 4 aylık olacak. Bende aynı problemi yaşıyorum. Araştırdım bu ayda seslere çok duyarlılar özellikle anne ve babanın dikkatleri dağılıyor sessiz bi ortamda emzirirsen faydası oluyor
Benim bebeğim de 4 aylık olacak. Bende aynı problemi yaşıyorum. Araştırdım bu ayda seslere çok duyarlılar özellikle anne ve babanın dikkatleri dağılıyor sessiz bi ortamda emzirirsen faydası oluyor
Yok canım veriyorum ağlıyor hep bende üzülüyorum ağlamasın sağıyorum veriyorum varsın olsun dünyanın sonu değil ya kuzum yinede anne sütünü öyle böyle alıyor pek kafaya takmıyorum artık
Stres yapma bebekte hissediyor deneme yap hangi ortamda daha rahat emiyor farklı emme pozisyonlarını dene bir de ben öyle yapıyorum daha rahat oluyo pes etme bu ayda olağan şeyler sabredez
İnşallah Canım Benimde korkum emmezseydi o yüzden ilk aylarda biberon kullanmak istemedim kaşıkla verdim ama dr um ek gıdaya geçince büyük taneli gıdaları yutmakta zorlanabilir dedi ondan sonra biberona geçtim çok şükür emiyorda. Bir de göğsümü boşaltmadığında sağıyorum sütüm azalmasın diye.
Benimki 4 aylık olacak canım 2 3 gun dur boyle yapıyor aglıyor emmek İcin her yolu deniyom en son yoruluyor az emip uyuyor hemen geri uyanıyor ac oldugun uyuyamıyor da napacam bilmiyom
Ya kuzum belki başka sorunu vardır. Benim bebek 54 günlük kulagı ağrıdıgı zaman qaxı ofugu zaman agıyor emmiyor. Dışarı çıkması nasıl kabızlık varmı? Belki pişik olmuş canı acıyor emmiyor genelde canları acıdığı zaman emmezker benim öyle oluyor 3 cü çocugum 2sini emzirdim yani genelde böyle olurdu