Sorum var Emzik

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde EbruSamir❤ tarafından oluşturulan Emzik başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 1,144 kez görüntülenmiş, 32 yorum ve 6 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Emzik
Konbuyu başlatan EbruSamir❤
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Asena.ase

Ulduz.kiz anesi👶❤

Kızına aşık ❤️
rank

EbruSamir❤

Kayıtlı Üye
rank
Kecyorsa cok iyi canim.emzigin zarari yok
Fazla inlemedi unuttu gibi anlamadim
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Katılıyorum birde çene yapısını bozuyor benim de yengemin oğlu oule valla bu yüzden hiç vermedim tavsiyede etmiyorum
Valla annem diyor siz oyle buyudunuz size birsey olmamis yeni bebekler ne boyle herseyleri var 🤣🤣🤣

Zeynep'in annesii

Kayıtlı Üye
rank
Merhaba kizlar benim oglum emzik almiyordu.. ama sürekli inliyor ediyor annemde bugun emzik verdi alistircam diye sanki inlemesi geciyor gibi...
Senin kararın ama benim için büyük kolaylık oldu emzik ben sadece uyutacağım zaman veriyorum uyanınca kendisi anne emme diyip bana veriyor uykusu gelince de emme diye ağlıyor 😂

AYŞENUR🦋

🔥 Kayra Ateş 🔥 💫 Ayra Nur 💫
Yönetici
Mod
rank
Fazla inlemedi unuttu gibi anlamadim
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Valla annem diyor siz oyle buyudunuz size birsey olmamis yeni bebekler ne boyle herseyleri var 🤣🤣🤣
Valla bilemem biz de emzik almamışiz hiç annem vermemiş bundan 21 yıl önce doktoru onermedigi için bende araştırma sonucunda oğluma vermiyorum

Mervee

Kayıtlı Üye
rank
Dişlerin büyümesine konuşmasına hep etki ediyor bazı çocuklar bırakmıyor bıraktıramıyon salyaları akıyor bizzat görümcemin çocuğunun dişleri damağının şeklini değiştirik peltek konuşuyor doktoru kızdı ama çocuğa bıraktıramıyor
Yo hiç birşey olmuyor yeğenim 4 yaşına kadar emdi valla bülbül gibi şakıyor 🤭 doktora gittiğim de emzik vermek istemediğimi söyledim versen de sorun olmaz ben 2 çocuğuma da verdim dedi.

Badegül

Kayıtlı Üye
rank
Yo hiç birşey olmuyor yeğenim 4 yaşına kadar emdi valla bülbül gibi şakıyor 🤭 doktora gittiğim de emzik vermek istemediğimi söyledim versen de sorun olmaz ben 2 çocuğuma da verdim dedi.
Valla buradaki çocuğun emziğin geldiği yerlerlerde dişler içine gömülmüş dişlerini kapattığı zaman açık duruyor orası konuşmasıda peltek her çocuk bir değil kimisi şanslı kimisi değil 🙄

Tüm sayfalar yüklendi.

Son mesajlar