Sorum var Emzik

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde EbruSamir❤ tarafından oluşturulan Emzik başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 1,144 kez görüntülenmiş, 32 yorum ve 6 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Emzik
Konbuyu başlatan EbruSamir❤
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Asena.ase

Aleyna Yavuz

Kayıtlı Üye
rank
Merhaba kizlar benim oglum emzik almiyordu.. ama sürekli inliyor ediyor annemde bugun emzik verdi alistircam diye sanki inlemesi geciyor gibi...
Kuzum emzik yüzünden çocuk nasıl ses çıkarsın benim kızım 5 aylık tutmadı bende vermedim ve önermiyorum da diş çene yapısı açısından sağlıklı bulmuyorum vede çocukta tokluk hissi veriyor bu sefer ona bağımlı oluyor biz rahat edicez diye belki başka bir şeyi vardır gazı da olabilir bi doktora göster benim fikrim
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Bal sürüp verdim bi kac kez
Sakın sakın bal sürme çocuklar için çok tehlikeli çocuğun şekerden ciğeri yanar emzipe alıştırma

AYŞENUR🦋

🔥 Kayra Ateş 🔥 💫 Ayra Nur 💫
Yönetici
Mod
rank
Kuzum emzik yüzünden çocuk nasıl ses çıkarsın benim kızım 5 aylık tutmadı bende vermedim ve önermiyorum da diş çene yapısı açısından sağlıklı bulmuyorum vede çocukta tokluk hissi veriyor bu sefer ona bağımlı oluyor biz rahat edicez diye belki başka bir şeyi vardır gazı da olabilir bi doktora göster benim fikrim

Sakın sakın bal sürme çocuklar için çok tehlikeli çocuğun şekerden ciğeri yanar emzipe alıştırma
Katılıyorum valla kuzum bende hiç vermedim. Yani 21 yıl önce bile doktorlar önermiyormus şuan ki doktorlar da problem var sanırım ben erken doğum riski yüzünden yatınca kadının biri doğum etmişti bebeğe emzik vermeye çalıştı doktordan azar yedi çocugun çene yapısı bozulur ve ağız enfeksiyonuna neden oluyor dedi verme çok küçük dedi ona rağmen doktor çıkınca verdi iyi ki o gün ordaymisim diyorum ki normalde de verme taraftarı değildim yengemin occugu 4 yaşında olacak hala emziği bırakmıyor ortlaigi yıkıyor olmayınca

EbruSamir❤

Kayıtlı Üye
rank
Senin kararın ama benim için büyük kolaylık oldu emzik ben sadece uyutacağım zaman veriyorum uyanınca kendisi anne emme diyip bana veriyor uykusu gelince de emme diye ağlıyor 😂
Yaa bebegim kakasini ypamiyor hakiki zeytinyagim yok normal yag koysam poposuna olur mu ??

Ayyy verdim binkac kez nabcsm simdi 😒😒😒😒😒😒😒

Mervercan

👑Yuşa Han👑
Yönetici
Mod
rank
Emziğin zararı kadar faydasıda var. Bebekteki reflüyü önler, solunum yolunu açar, uzun yolda kullanılması tavsiye edilir kulakları tıkanmasın diye, uykuya dalmasına yardımcı olur, sakinleşmesini sağlar. Şahsen benim doktorum tavsiye etti ama en fazla 1 yaşına kadar emmesini istedi

Bebeğin Tahmini Doğum Tarihi: 2025-07-30
Gebeliğinizin 20. Haftasındasınız.
Bebeğimiz yaklaşık muz büyüklüğünde.
Bebeğimiz yutmaya ve sindirim sistemi mekonyum üretmeye başlar. Gebeliğin yarısı bitti. uterus göbek hizasına geldi. demir ve diğer minerallere daha çok
ihtiyacınız var.
Bebeğinizin boyu yaklaşık 25 cm ağırlıgı 320 gr :)
(bu haftaya kadar bebek boyu baş popo arası ölçülür. bu haftadan sonra baş topuk arası
ölçülür.)
İmza alanınıza hesaplama eklemek için tıklayınız

Baharrr

Kayıtlı Üye
rank
Merhaba kizlar benim oglum emzik almiyordu.. ama sürekli inliyor ediyor annemde bugun emzik verdi alistircam diye sanki inlemesi geciyor gibi...
Ver canım büyük kolaylık benim kızım doğduğu gün verdim 2 çocuğumda emzikle büyüdü buda tutuyor çok şükür

EbruSamir❤

Kayıtlı Üye
rank
Ver canım büyük kolaylık benim kızım doğduğu gün verdim 2 çocuğumda emzikle büyüdü buda tutuyor çok şükür
Emzik verdim ama simdi cok uzgunumm mememi almadi uyuttum insAllah uyaninca alirr 😔😔😔😔😁

Emzik verdim ama simdi cok uzgunumm mememi almadi uyuttum insAllah uyaninca alirr 😔😔😔😔😁
Ben silikon kullaniyoeum yaa gogus ucum yok... cok uzuldum agladi agladi acaba tuvaletini yapamiyor diyemi yoksa mememi istemiyor diyemi anlamadm ama cok uzgunum suan😔😔😏

Baharrr

Kayıtlı Üye
rank

Ben silikon kullaniyoeum yaa gogus ucum yok... cok uzuldum agladi agladi acaba tuvaletini yapamiyor diyemi yoksa mememi istemiyor diyemi anlamadm ama cok uzgunum suan😔😔😏
Kabızlık sorunu varsa o yüzden sancı çekiyordur ondanda almıyordur emzik emince memeyi daha iyi tutuyolar genelde yani benim kızım öyle kabız olduğu zaman sancıdan dolayı yemiyor

Kabızlık sorunu varsa o yüzden sancı çekiyordur ondanda almıyordur emzik emince memeyi daha iyi tutuyolar genelde yani benim kızım öyle kabız olduğu zaman sancıdan dolayı yemiyor
Karnına masaj yap canım ben geçen aynı sorunu yaşadım bebeğim 2 gün yapmadı kakasını minicik 1 çay kaşığı zeytin yağı ver

Tüm sayfalar yüklendi.

Son mesajlar