Emziren anne grip

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Gizemm tarafından oluşturulan Emziren anne grip başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 1,137 kez görüntülenmiş, 6 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Emziren anne grip
Konbuyu başlatan Gizemm
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Busratuna

Gizemm

Kayıtlı Üye
rank
Kizlar fena grip oldum doktora da gidemedim henüz 2 aylık bebeğim var emziriyorum kullanabileceğim ilaç var mı acaba öksürük ten artık sezaryen yerim yanıyor hapsrk burun akıntısı hepsi var maskeyle emziriyorum bebeğe bulascak diye korkuyorum bu durumda olup ilaç kullanan emziren anneler varsa yazabilir mi acil

Egebaby

Kayıtlı Üye
rank
Kizlar fena grip oldum doktora da gidemedim henüz 2 aylık bebeğim var emziriyorum kullanabileceğim ilaç var mı acaba öksürük ten artık sezaryen yerim yanıyor hapsrk burun akıntısı hepsi var maskeyle emziriyorum bebeğe bulascak diye korkuyorum bu durumda olup ilaç kullanan emziren anneler varsa yazabilir mi acil
2 once acilde serum taktirdim ozelde . Devlet test yapip gondesriyo ilacda vermiyo . Emzirirken usuttm bende . İbucoldC ilacini verdi doktor . Emzirmeden hemen sonra tok karnina bol suyla iç bir dahaki emzirme saatine kadar bol su icip birseyler ye dedi . Burun tikanikligim vardi onun icinde sprey verdi burun spreyi . İyilestigi i anladigin an ilaci birak dedi . Dahiliye doktoru verdi . Tavsiye ederim İBUCOLDC almani grip enfeksiyonu icin

Gizemm

Kayıtlı Üye
rank
Sana da geçmiş olsun canım özel hastaneler çok uzak bize malesef en iyisi aile hekimine gideyim ben o zaman zaten hiç devlet Hastanesi'ne gitmek istemiyorum biliyorum aynen test yapıp gönderecekler bari ilaç tavsiye eder doktor belki

Egebaby

Kayıtlı Üye
rank
Sana da geçmiş olsun canım özel hastaneler çok uzak bize malesef en iyisi aile hekimine gideyim ben o zaman zaten hiç devlet Hastanesi'ne gitmek istemiyorum biliyorum aynen test yapıp gönderecekler bari ilaç tavsiye eder doktor belki
Gecmis olsun canim daha kotu olmadan gorun doktora . Uruyle havlu isitip gogsune sirtina koy icini isitip yumusatsin rahatlatir biraz oksurugunu

Mervee

Kayıtlı Üye
rank
Doktora gitsen de birşey yapmazlar ıhlamur falan gibi şeylerle anca kendini toparlama çalışabilirsin. Geçmiş olsun

Zeynep23

📖Kün fe Yekün!!🤲
Yönetici
Mod
rank
Bende geçen hafta aynı durumdaydım geçmiş olsun canım. Antibiyotik yerine sade soda limon tuz karıştırıp yutabileceğim şekilde sarımsakları bu karışımla yutuyordum. Günde iki üç defa da bol tuzlu suyla gargara yapıp burnumada çekiyordum. Bunlarla kısa surede iyileştim deneyebilirsin.

Tüm sayfalar yüklendi.