Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Bol bol ceviz badem kuru incir Kuru kayısı kuru üzüm bulgur pilavı kuru soğan yeşil soğan bunları yersen sütün hem yağlı hem daha verimli olup inşallah bebeğinede yariyacaktir
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi
Canım bana ilkinde drum doğumdan önce başla ceviz yemeye sütün daha yağlı olur bebeğin gelişimi açısından daha iyi olur demişti. Bol su iç bulgur pilavı süt yapıyor diyorlar ben sevmediğimden yemedim hiçte faydası olur herhalde. Ne kadar emerse bebiş o kadar artar sütün. Gazlı içecekler içme bide nohut kuru fasulye falan çok gaz yapıyor onlara dikkat et çok canın isterse de fazla yeme canım
Anason ic cnm oda sut yapio ama yemek ye ac brkma cay skerli icme benm gbi gobekli olursn kadinalri dinledm sekerli cay ictim ne gobek oldu nede sut oldu
Anason ic cnm oda sut yapio ama yemek ye ac brkma cay skerli icme benm gbi gobekli olursn kadinalri dinledm sekerli cay ictim ne gobek oldu nede sut oldu