Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Valla ben herşeyi yiyom sadece koladan uzak duruyorum o çok gaz yapıyor. Süt yapması içinde rezene çayı bide eti burçağın yulaflı bisküvisini meyve suyuyla tüketiyorum gerçekten de çok işe yarıyor. Sütüm iki gün boyunca kesildi bebeğime mama vermek zorunda kalmıştım ablam bana bunları tüketmemi söylemişti kullandım sütüm çok şükür eskisinden daha çok . Sanada tavsiye ederim bide gaz yapar korkusundan yemeğini falan yemezsen sütün hiç olmaz korkma bence
Sen deyince aklıma geldi benimde bak doğru bende yapıyordum onu ama ben hem kendim içiyordum oğlanlara da veriyordum günlük 1 2 çay kaşığı içebileceği ılıklıkta. Gaz sıkıntısı çok çektik ikisinde de o iyi geliyordu
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi
Üçünü tek kavanozda karıştırıp bir tatlı kaşığı falan koyuyordum bardağa biraz demini bırakınca süzüp içiyordum az ılıyınca çocuğa da veriyordum
Sen deyince aklıma geldi benimde bak doğru bende yapıyordum onu ama ben hem kendim içiyordum oğlanlara da veriyordum günlük 1 2 çay kaşığı içebileceği ılıklıkta. Gaz sıkıntısı çok çektik ikisinde de o iyi geliyordu
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi
Üçünü tek kavanozda karıştırıp bir tatlı kaşığı falan koyuyordum bardağa biraz demini bırakınca süzüp içiyordum az ılıyınca çocuğa da veriyordum
Canım bebeğimin gazı yoktu başta iki gün sütüm kesildiği için mama vermek zorunda kalmıştım ondan sonra çok gaz sıkıntısı çekiyor sence ne versem iyi gelir ona
Canım bebeğimin gazı yoktu başta iki gün sütüm kesildiği için mama vermek zorunda kalmıştım ondan sonra çok gaz sıkıntısı çekiyor sence ne versem iyi gelir ona
Canım mamadan ötürü değilde biberondan emerken daha çok hava yutuyor bebekler o yüzden daha çok gaz oluyor. Gazını farklı pozisyonlarda çıkarmayı dene netten bak ona bebeği dik tutup sırtına sıvazlayarak değilde hafif vurarak yaparsan falan daha rahat ve çok çıkıyor gazı. O karışımı unutmuştum ben az önce kızlar yazınca aklıma geldi benimde, o yazdığımı yapıp veriyordum bir iki çay kaşığı canım. Seninki daha küçük ama druna sorarsan bi fitil kullanıyordum sürekli değil ama çok kötü olduğu zaman alttan çıkarıyordu onun sayesinde gazını oda çok rahatlatıyor bebekleri. Adına bakayım bulabilirsem gittiğin de çocuk druna sor izin verirse alır kullanırsın. Üstünü ince giydirsen bile karnını sıcak tut sürekli canım ince bişeyler sar sürekli, bebeği sıkmayacak rahatsız etmeyecek şekilde bir iki sefer döndürsen yeter
Aynen canım aktardaki satan da demıs bebege de verebilir bu cay kasıgı gazına faydası olur demıs ben bi ıcıyim rahatlamazsa verecem bende gaz damlası kullanmak ıstemıyom daha cok kucuk
Aynen canım aktardaki satan da demıs bebege de verebilir bu cay kasıgı gazına faydası olur demıs ben bi ıcıyim rahatlamazsa verecem bende gaz damlası kullanmak ıstemıyom daha cok kucuk
Buldum canım dediğim fitil buydu 3te 1i falan veriliyor bebeğe küçük olduğu için ben bıçakla inceltip drun dediği kadarını o şekilde veriyordum kalanıda atıyordum zaten açıkta kaldıktan sonra kullanmayı pek uygun görmüyorum. Bunu da çok sık kullanma taraftarı değilim ama çok kötü olduğunda veriyordum ara ara canım dediğim gibi gidince dra söylersin uygun görürse nasıl kullanacağını da söyler zaten
Kabızlık sorunu varsa ona da iyi geliyor ama ben çok gaz sorunu yaşadığımız zaman gazı için veriyordum canım güzelde gaz çıkartıyordu verdikten sonra rahat rahat uyuyordu ikiside