Ense kalınlığı

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Fatma DÜKAR tarafından oluşturulan Ense kalınlığı başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 2,614 kez görüntülenmiş, 25 yorum ve 2 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Ense kalınlığı
Konbuyu başlatan Fatma DÜKAR
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Crtqb

Mervercan

👑Yuşa Han👑 🌟Duhan🌟
Yönetici
Mod
rank
Öncelikle Rabbim sağ salim kucağına almayı nasip etsin inşallah kuzum bizim akrabayada öyle dediler bebeği sağ salim doğdu başka doktorlarada görünmeni tavsiye ederim hiç moralini bozma

Fatma DÜKAR

Kayıtlı Üye
rank
Öncelikle Rabbim sağ salim kucağına almayı nasip etsin inşallah kuzum bizim akrabayada öyle dediler bebeği sağ salim doğdu başka doktorlarada görünmeni tavsiye ederim hiç moralini bozma
Amin canım inşallah
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Benimde 2.4dediler down sendorumu olma riski var dediler ve kan sonucumda down olabilir bu bebek dediler hafif risk grubundayim
İnşallah sağ salim kucağımıza aliriz

Rabia3858

Kayıtlı Üye
rank
Kızlar merhaba 11 haftalık hamileyim bugün doktora gittim ve ense kalınlığı 3.07 dedi riskliymis bilgisi olan var mı acaba çok endişeleniyorum
Merhaba ben 18 haftaligim11 ,haftamda ölçüldü 0.90mm di çok iyi dedi 2 li test verdim negatif çıkan sonuca bin de bir risk var dedi çok korkuttu farklı doktora gittim normal bir sıkıntı yok dedi 2 günüm zehir oldu inanın doktor çok önemli farklı doktora gidin arastirip boş yere insanı korkutuyorlar .

Eslemmeva

Kayıtlı Üye
rank
Kızlar merhaba 11 haftalık hamileyim bugün doktora gittim ve ense kalınlığı 3.07 dedi riskliymis bilgisi olan var mı acaba çok endişeleniyorum
Wlaa canm öncelikle ins sağlıklı olur bebegin benm bildiğim o haftada ense kalinligi 2 bucuk olanlar risk grubuna giriyorms hatta 2li test yaptiriyirlarms sen yinede bi baska doktra görün

Fatma DÜKAR

Kayıtlı Üye
rank
Wlaa canm öncelikle ins sağlıklı olur bebegin benm bildiğim o haftada ense kalinligi 2 bucuk olanlar risk grubuna giriyorms hatta 2li test yaptiriyirlarms sen yinede bi baska doktra görün
Aynen canım başka doktora goruncem
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Istanbula gidicekmis verilen o kan nipt mi ne oyle bisey heralde sana kac dendi😔
Devletinki 3.07 dedi özel 2.0 dedi başka bi doktora daha gitcem inşallah biseysi yoktur bebislerin

Tüm sayfalar yüklendi.