Ense kalınlığı

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Fatma DÜKAR tarafından oluşturulan Ense kalınlığı başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 2,603 kez görüntülenmiş, 25 yorum ve 2 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Ense kalınlığı
Konbuyu başlatan Fatma DÜKAR
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Crtqb

2 prenses1prens annesi

Kayıtlı Üye
rank
Kızlar merhaba 11 haftalık hamileyim bugün doktora gittim ve ense kalınlığı 3.07 dedi riskliymis bilgisi olan var mı acaba çok endişeleniyorum
Canım benim ilk hamilgimde 17.haftamda da bana da aynısı söylemişlerdi çok şükür gayet sağlıklı bir kızım oldu hatta bana aldırmami bile tavsiye etmişlerdi ben kabul etmemiştim ne olursa olsun doğuracağım dedim iyiki de doğdu çok sağlıklı Allahım a binlerce şükürler olsun ki 🤗💐 inşallah seninki de sağlıkla gelir dünyaya

Ceylankosova

Kayıtlı Üye
rank
Arkadaşlar banada 2.4dendi ense kalınlığı ikili taramada riskli cikdi down olabilir die ama suan22haftalik gebeyim ve ultrasyonda herşey normal gozukuyor
Peki sen o donemlerde bi islem uygulattirdin mi sivi aldirmak kan degerine baktirmak gibi.. bende de 11+5im perinatoloji ve kadin dogumcu 3.00 mm dedi naska bir doktir 3 ve 3.4 gordu

Fatma DÜKAR

Kayıtlı Üye
rank
Canım benim ilk hamilgimde 17.haftamda da bana da aynısı söylemişlerdi çok şükür gayet sağlıklı bir kızım oldu hatta bana aldırmami bile tavsiye etmişlerdi ben kabul etmemiştim ne olursa olsun doğuracağım dedim iyiki de doğdu çok sağlıklı Allahım a binlerce şükürler olsun ki 🤗💐 inşallah seninki de sağlıkla gelir dünyaya
İnşallah canım amin❤️Iyikide kabul etmemissin canım Allah analı babalı büyütsün inşallah,☺️☺️

Crtqb

Kayıtlı Üye
rank
Peki sen o donemlerde bi islem uygulattirdin mi sivi aldirmak kan degerine baktirmak gibi.. bende de 11+5im perinatoloji ve kadin dogumcu 3.00 mm dedi naska bir doktir 3 ve 3.4 gordu
Yok hayır hicbisey yapmadım yapsaydım bile sonucunda yine aldirmayacakdim bebeğimi yinede hazırlıkliyim ama şöyle yakın bir komşumun kızıda ensesi,3den yükseldi ve şuan üç yasnda okadar zeki bir kız çocuklu ona doktor ensesi kalın olanlar zeki.olur demiş hatta
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

O sadece kanda çıkan bir risk siz biraz ilerleyen haftalarda zaten Dr iltrsyonda gördüğünü söyler evet zor bir durum ama herşey Allah'dan

Tüm sayfalar yüklendi.