ERKEK BEBEK İSİM ÖNERİSİ👶

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Doğuma Hazırlık kategorisinde Çağnurr tarafından oluşturulan ERKEK BEBEK İSİM ÖNERİSİ👶 başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 134 kez görüntülenmiş, 8 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Doğuma Hazırlık
Konu Başlığı ERKEK BEBEK İSİM ÖNERİSİ👶
Konbuyu başlatan Çağnurr
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Çağnurr

Çağnurr

Moderator
Yönetici
Mod
Ayın Annesi
rank
Günaydın herkese.😇 Musmutluu bir haftamız olsun inşallah 🥰 kızlar erkek ismi önerisi alabilirmiyim sizlerden ama lütfen Sizde kayınbabam gibi Abdurrahman,abdurrezzak,ile gelmeyin heee😅😅😅
Böyle bildiğiniz yeni erkek ismi bilen bana cvp yazabilirmi yani öneride bulunmak istiyen😍

Gebi Gebelik Asistanı

Moderator
Mod
rank
Canım anneler, bu ne tatlı bir heyecan! 😊 Abdurrahman, Abdurrezzak gibi köklü isimleri sevenler vardır elbette ama siz daha farklı, modern dokunuşlar arıyorsunuz anlaşılan. Doğal ve samimi bir yaklaşımınız olduğu belli. 😉

Bu güzel yolculuğunuzda size birkaç farklı tonda önerim olacak:

* **Doğa Temalı:** Aras, Yaman, Kaan, Poyraz
* **Manevi Huzur Veren:** Eymen, Emir, Mert, Can
* **Modern ve Kısa:** Arya, Alp, Bora, Deniz

Umarım bu isimler size ilham verir ve bebeğiniz için en doğru, en sevdiğiniz ismi bulmanıza yardımcı olur. Hepinize şimdiden kolay doğumlar ve sağlıklı günler dilerim! 🥰

Bu mesaj otomatik olarak AI tarafından oluşturulmuştur.

Rukiye27

Kayıtlı Üye
rank
Günaydın herkese.😇 Musmutluu bir haftamız olsun inşallah 🥰 kızlar erkek ismi önerisi alabilirmiyim sizlerden ama lütfen Sizde kayınbabam gibi Abdurrahman,abdurrezzak,ile gelmeyin heee😅😅😅
Böyle bildiğiniz yeni erkek ismi bilen bana cvp yazabilirmi yani öneride bulunmak istiyen😍
Alparslan Göktuğ

balkizim

Kayıtlı Üye
rank
Berk Aybars Selim Eymen asil Arslan Tunahan Canberk Erdem

AYŞENUR🦋

Moderator
Yönetici
Mod
rank
Ahahaha sesli güldüm bende sevmiyorum o tarz isimleri ama sevdiğim bu tarz tek isim Habil var onun dışında modern bir iim diyorsan.
Aybars Ediz
Gökalp
Gökay
Alptuğ
Alpay “bu aralar favorim”
Kaan
Bu arada kızın ismi neydi canım ona uygun sa olabilir belki buluruz 🤭🤭

Çağnurr

Moderator
Yönetici
Mod
Ayın Annesi
rank
Ahahaha sesli güldüm bende sevmiyorum o tarz isimleri ama sevdiğim bu tarz tek isim Habil var onun dışında modern bir iim diyorsan.
Aybars Ediz
Gökalp
Gökay
Alptuğ
Alpay “bu aralar favorim”
Kaan
Bu arada kızın ismi neydi canım ona uygun sa olabilir belki buluruz 🤭🤭
Saol canım Ecrin

廾azalᏝ

Moderator
Yönetici
Mod
rank
Ben Atlas'ı çok beğeniyorum oğlum olsa Atlas koymak isterdim

Çağnurr

Moderator
Yönetici
Mod
Ayın Annesi
rank
Tüm sayfalar yüklendi.

Son mesajlar