Oyşşşş İNŞALLAH bende öyle yapıyorum en azından çıktığında ben daha iyi olurum ona daha iyi bakabilirim... Kndime öyle teselli veriyorumGözün aydın canım iki çocuğumda erken doğdu ikisininde solunum sıkıntısı var di oğlum 10 gun yattı canim kızımda 5 gun yogun bakimda iki gunde serviste yatti emmeye baslayinca cikardilar sen bu süreçte iyilesmene odaklan kilo aliyorsa hersey yolunda demektir iyi besleniyor yakinda kavusursunuz annesi uzak kalmak cok Zor biliyorum bende fotoğraf lardan goruyordum çok zordu ama hersey geride kalıyor inan eve gelince uyumaya fırsatın olmicak allahim tez zamanda kavuştursun yavrunu
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi
İNŞALLAHOy maşallah annesi. 37 haftadan önce doğduğundan az da olsa kontrol altına almışlardır. Kiloda almış maşallah. Boyu kilosu da çok iyi doğmuş haftasına göre. Toparlarsiniz hemencecik
Amin İNŞALLAHBenim de ilk doğumum erken olmuştu. Bebeğim 1920 kg doğdu. 1 ay kadar kuvez de kaldı ciğerleri gelişmemişti makinaya bağlamışlardi nefes alıp veremiyordu ben dokunmadım almadim kucağıma hiç hep uzaktan baktık ta ki toparlanana kadar çok şükür ki anne sütü iyi geldi bu yüzden bizim bebeğe mucize bbek derlerdi şaşırtmisti herkesi çok şükür rabbime şu an dört yaşında.biz umudumuzu kaybetmedik. Çok zor uzak kalmak ama Sende asla umudunu kaybetme şükret dua et sabırla bekle kucağına a alırsın inşşalh en yakın zamanda Allahım bağışlasın size inşallah. Çok geçmiş olsun sana da umarım çabuk toparlar sın