Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
4. Cocuguma hamileyim. 2. Ve 3. Cocugum 34 ve 35 haftada dogdu. Suan 31+3 gunluk hamileyim ve 4- 5 gundur devamli kasık bolgesinde ve özel bölgede şiddetli ağrı var. O kadar artıyor ki bazen yürüyemiyorum agridan. Digerlerinde bu sekilde agri yaşamamıştım. Böyle bir durum yasayam varmı. Sizce erken doğum belirtisimi
Seninle ayniyiz canm için ferah olsun ağrılar gayet normal ben dün ağrıdan can cekistim resmen 2 3 saat sürdü arada bir gelip giden ağrılar var. Suyun kanaman olmadığı sürece birde bebeğin haraketlerini hissediyorsan bir sıkıntı olmaz inşallah
Seninle ayniyiz canm için ferah olsun ağrılar gayet normal ben dün ağrıdan can cekistim resmen 2 3 saat sürdü arada bir gelip giden ağrılar var. Suyun kanaman olmadığı sürece birde bebeğin haraketlerini hissediyorsan bir sıkıntı olmaz inşallah
Bebegin hareketlerini hissediyorum suyum yada kanamam gelmedi. Ama agrilar hic gecmiyo kasıklarda ve belimde yoğunlaştı iyice. Alt bölgenin ağrısından tuvalete dahi gidemez oldum randevu da alamıyorum 10 gündür uğraşıyorum
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi
4. Gebelik pelvis kaslarınız bayağı zayıf durumdadir belki o yüzden özel bolgenizde baskı fazla hissediyorsunuz ama kasık ağrısı felan doğum belirtisi olabilir. Siz en iyisi hekiminize danışın.