Erken dogum riski

• Konbuyu başlatan Aynur altinbas
  • Toplam 5 yorum
  • Başlangıç tarihi

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Aynur altinbas tarafından oluşturulan Erken dogum riski başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 897 kez görüntülenmiş, 5 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Erken dogum riski
Konbuyu başlatan Aynur altinbas
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Merve_berkk
A

Aynur altinbas

Guest
35 haftalik gebelikte erken doğum riski ve bebeğe ciger geliştirici iğne yapılması yaşayan varmış ve noldu arkadaslar

Merve_berkk

Kayıtlı Üye
rank
35 haftalik gebelikte erken doğum riski ve bebeğe ciger geliştirici iğne yapılması yaşayan varmış ve noldu arkadaslar
Geçenlerde bi arkadaş o şekilde 36 da doğum yaptı kuvezdeydi bebeği daha önce biride 34te doğum yaptım demişti ama kuvezde kalmadı demişti. Bebeğe göre gelişimine göre değişiyor yani canım

Zeynoo

Kayıtlı Üye
rank
Bana 26 haftalık iken erken doğum riskin var dediler en az 34 ncü haftaya kadar dikkat et dediler sen 35 haftalıksın bebekte gelişimsel bir sıkıntı yoksa hiç korkma kritik dönemi atlatmışsın

Esra2626

Kayıtlı Üye
rank
Bana 33+5 de erken doğum riskin var dedi. Ciğer geliştirici iğne verdi ama ben kullanmadım. Progestan kullandim 2 hafta ve hep yattım. Şimdi 39+4 deyim bebiş hala gelmedi:)

Tüm sayfalar yüklendi.