Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Sorum varErkk bebek sag tarafmzdami sol tarafımızdami buyumeye başlar bna sag ddiler ama
Bebeğiniz yaklaşık kavun büyüklüğünde.
Bebeğin yağ dokusu eğer doğum olursa ısı kontrolünü yapacak düzeye gelmiştir. eğer erken doğum olursa bu haftadan itibaren çok sorun olmadan yaşayabilir. Yorgunluk yeniden sorun olmaya başlar. Bebeğinizin boyu yaklaşık 43 cm ağırlıgı 2200 gr
Hmm ben baktim iki kızımında ultrason kağıtlarına ikiside sağda
Bebeğin Tahmini Doğum Tarihi:
2025-04-15
Gebeliğinizin 34. Haftasındasınız.
Bebeğin yağ dokusu eğer doğum olursa ısı kontrolünü yapacak düzeye gelmiştir. eğer erken doğum olursa bu haftadan itibaren çok sorun olmadan yaşayabilir. Yorgunluk yeniden sorun olmaya başlar. Bebeğinizin boyu yaklaşık 43 cm ağırlıgı 2200 gr
Bebeğiniz yaklaşık büyük domates büyüklüğünde.
Bebeğin duyuları koklama, görme, dokunma, tat, ve duyma gelişir. sesinizi duyabilir. Cildinizde değişiklikler başlar. meme ucunda dudaklarda, yanakta
koyulaşmalar başlar ve buna gebelik maskesi denir. doğumdan sonra bu lekeler azalır. güneş kremi kullanmak bu lekeleri azaltır. uterus’un sağa sola hareketinden dolayı round ligament ağrısı hissedilir Bebeğinizin boyu yaklaşık 22 cm ağırlıgı 280 gr
Canım deprem pazartesi günü gece oldu ya depremden firsat olmadiki tekrar kan vereyim ama gerek yok ben 2 hafta geçsin bı hastaneye gidecem doktora
Bebeğin Tahmini Doğum Tarihi:
2025-04-15
Gebeliğinizin 34. Haftasındasınız.