Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Sorum varErkk bebek sag tarafmzdami sol tarafımızdami buyumeye başlar bna sag ddiler ama
Çocuk istegn zaman İlsikide ve sonradsida sağa yatarsan erkek sola yaatrsan kız olur derler.bebek olduktan sonra değil .ilk iki gebeligimde sağıma yattım iki oğlum oldu.ucuncunsinde sola yattım kızım olsun diye ikizlerim oldu.bir kız bir erkek.Veren Allah'tir bizde kendimizi bu şekilde kandiruyoruz .denemeninde bı sakincasi yoktur bence
Ola bilər, qadının uşağlıq boynu 2 tərəfli olur ona görə deyilir sağ oğlan sol qızdır. Qadınlarda problem olanda uşağlıq boynunun birtərəfini götürəndə görülürki bir cinsdən olur ancaq uşağı
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi
Çocuk istegn zaman İlsikide ve sonradsida sağa yatarsan erkek sola yaatrsan kız olur derler.bebek olduktan sonra değil .ilk iki gebeligimde sağıma yattım iki oğlum oldu.ucuncunsinde sola yattım kızım olsun diye ikizlerim oldu.bir kız bir erkek.Veren Allah'tir bizde kendimizi bu şekilde kandiruyoruz .denemeninde bı sakincasi yoktur bence
Ola bilər, qadının uşağlıq boynu 2 tərəfli olur ona görə deyilir sağ oğlan sol qızdır. Qadınlarda problem olanda uşağlıq boynunun birtərəfini götürəndə görülürki bir cinsdən olur ancaq uşağı
Evet benimde oğlum sağdaydı qız istedim hesablatdırdım həkim dediki dediyim vaxtlarda əlaqədən sonra sola yat elədə etdim indi qızım var artıq 8 ayl
Evet benimde oğlum sağdaydı qız istedim hesablatdırdım həkim dediki dediyim vaxtlarda əlaqədən sonra sola yat elədə etdim indi qızım var artıq 8 aylıq