Kızlar bilen bilir biz yatırımlar 1+1 ev aldık o ev bitince satıp yerine ev aşıp kendi evimize geçecektik bu süreçte bizi ev sahibi evden çıkarttı bizde ev alana kadar zaten borç ödeniyor zorlanmayalım diye kayınvalidemlerin yanına yerleştik eşyalarımı odalarda kolili demonte halde duruyor neyse şimdi bizim şöyle bir durum var eşime bir iş teklifi geldi özbekistanda 2 yıllık bir işmiş maaşı da iyi eşim borçları rahat kapatmak için gidecek 6 ay durup 14 günlüğüne gelip tekrar dönecek 2 yıl içinde 4 kere gelmiş olacak yani 2 yılda 2 ay sadece yanımızda olacak ben bu süre zarfında eşimde yok kaynanamgilde kalacağım arada annende de kalırsın dedi ama inanın herşey o kadar üst üste geldi ki daha evime geçemedim kaynanamgildeyim eşim gidecek çalışmaya yani cefa çekeceğiz elbet ama sefası olacak dedi eşim borçlar rahat kapanır bir ömür verilmez ödemek için dedi ne yapacağım bilmiyorum iş olursa temmuzda gidecekler çok üzgünüm bu aralar öyle daralmış ve üzülmüş durumdayım ki anlatamam size açmak istedim derdimi sıkıntımı hamileliğimi öğrendiğimden bu yana 2 yıldan fazladır burdayım sizinle arkadaş oldum derttaş oldum başkalarına anlatmak istemediğimi size anlatmak istedim beni rahatlatan bişey diyin nolır çok bunalmış durumdayım.