Sorum var Esim anneler günümü kutlamadi

• Konbuyu başlatan Nana
  • Toplam 15 yorum
  • Başlangıç tarihi

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Nana tarafından oluşturulan Esim anneler günümü kutlamadi başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 1,576 kez görüntülenmiş, 15 yorum ve 5 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Esim anneler günümü kutlamadi
Konbuyu başlatan Nana
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Sümeyraaa🤍

Zeynep23

📖Kün fe Yekün!!🤲
Yönetici
Mod
rank
2.5 yaşında oğlum var hamileyim doğumum yakın eşim başka yerde ben memleketteyim anneler günümü kutlamadı çok canim sıkıldı sizce tepki vermeli miyim hormonların mi etkisi bilmiyorum çok çok üzüldüm anneler günün kutlu olsun bile demedi
Senin üzüldüğünü bilmeli canım. Tepki vermezse bile bilmeli yoksa senin için içini yiyecek ne gerek var söyle gitsin. Bazı erkekler önemli günlerden anlamıyorlar gereksiz buluyorlar belki o yüzden kutlamadı. Benim ki sadece bı fikir eşini en iyi sen tanıyorsun sonuçta neden böyle yaptığını daha iyi bilirsin

Gamze Hümeyra

❤️HÜMEYRAM❤️ADEMİM❤️
Yönetici
Mod
rank
2.5 yaşında oğlum var hamileyim doğumum yakın eşim başka yerde ben memleketteyim anneler günümü kutlamadı çok canim sıkıldı sizce tepki vermeli miyim hormonların mi etkisi bilmiyorum çok çok üzüldüm anneler günün kutlu olsun bile demedi
Bazı erkekler böyle odun olabiliy canım inşallah gün bitmeden aklına gelir üzme kendini

Anne olacağım

Kayıtlı Üye
rank
Bende 38 haftalık hamileyim canım bizde baksa memleketlerdeyiz hediyesiz öylece kutladı insanın ister istemez cani sıkılıyor falza kendini uzmeüzme canım

3 çocuk annesi

Kayıtlı Üye
rank
Vallahi aynı durum bende de var insan bir kutlar bende hamileyim ama o kadar takmadım ama lafımı yapistircam babalar günü de gelir gitmiş bana meyve almış. Erkekler değişik ya gerceketn demekki tek benim ki değilmiş

ASlan_anası

Kayıtlı Üye
rank
Bence gerek yok 1 gün için kendini ve eşini üzmek çok sağlıklı değil geri kalan 364 gün sana ve anneliğine saygısi varsa bunun bilinciydeyse yeter

3 çocuk annesi

Kayıtlı Üye
rank
Bence gerek yok 1 gün için kendini ve eşini üzmek çok sağlıklı değil geri kalan 364 gün sana ve anneliğine saygısi varsa bunun bilinciydeyse yeter
Ay evet aradım nöbette şuan şey dedim insan anneler günümu kutlar bana dediki anneler günü birgün değil hergundur dedi ayy romantik seni dedim oyleyimdir diyor o kadar üzüldüm bide affetmeye başladım yani 😁❤️

Nesliesen

Kayıtlı Üye
rank
Bende annemle kayınvalidemin kutlamadım özel günleri çok önemsemem kayınvalidem kutladı benim anneler günümü daha doğumum olmadı 😅 Allahtan alınmadı bizi biliyor oğlunu beni

Tüm sayfalar yüklendi.

Son mesajlar