Sorum var Esim anneler günümü kutlamadi

• Konbuyu başlatan Nana
  • Toplam 15 yorum
  • Başlangıç tarihi

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Nana tarafından oluşturulan Esim anneler günümü kutlamadi başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 1,575 kez görüntülenmiş, 15 yorum ve 5 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Esim anneler günümü kutlamadi
Konbuyu başlatan Nana
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Sümeyraaa🤍

Özlemözkn08

Kayıtlı Üye
rank
2.5 yaşında oğlum var hamileyim doğumum yakın eşim başka yerde ben memleketteyim anneler günümü kutlamadı çok canim sıkıldı sizce tepki vermeli miyim hormonların mi etkisi bilmiyorum çok çok üzüldüm anneler günün kutlu olsun bile demedi
Valla bende senin sorunu görünce farkettm benimkide kutlamadı 😄 bence bosver ya annelern herzaman günü

ecmelll

Kayıtlı Üye
rank
2.5 yaşında oğlum var hamileyim doğumum yakın eşim başka yerde ben memleketteyim anneler günümü kutlamadı çok canim sıkıldı sizce tepki vermeli miyim hormonların mi etkisi bilmiyorum çok çok üzüldüm anneler günün kutlu olsun bile demedi
Kuzum normalde kutlar miydi geçen sene kutladı mi

ASlan_anası

Kayıtlı Üye
rank
Ay evet aradım nöbette şuan şey dedim insan anneler günümu kutlar bana dediki anneler günü birgün değil hergundur dedi ayy romantik seni dedim oyleyimdir diyor o kadar üzüldüm bide affetmeye başladım yani 😁❤️
Mutluluğunuz çok olsun inşallah böyle şeyler ufak tefek şeyler böyle şeylere mutsuz olmamak gerekir karşı taraf ada aynıı şekilde ılımlı yaklaşmak

Edibe dayan

Kayıtlı Üye
rank
Benimkide dedi annem misin dedim salak annen değilim ama çocuklarının annesiyim sana 3 çocuk getirdim 4yolda anne olmuyor muyum dediğimde gelip öptü kutladı yoksa anlamazdi zaten hediye bizde yok 😂sesiz sedasız

Tüm sayfalar yüklendi.

Son mesajlar