Sorum var Eşim çocuğun ismini kendi koymak istiyor

• Konbuyu başlatan Yasemin1234
  • Toplam 3 yorum
  • Başlangıç tarihi

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Yasemin1234 tarafından oluşturulan Eşim çocuğun ismini kendi koymak istiyor başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 187 kez görüntülenmiş, 3 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Eşim çocuğun ismini kendi koymak istiyor
Konbuyu başlatan Yasemin1234
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan 廾azalᏝ
Y

Yasemin1234

Guest
Henüz bebeğin cinsiyeti belli değil ama erkek olursa eşim babasının ismini koymak istiyor yani Osman olacak. Ben de yanına başka bişey koyalım diyorum ama kabul etmiyor. Kız olursa sen koy ya da 2.erkek çocuğumuzda koyarsın diyor. Eşim küçük yaşta babasını kaybettiği için ona kıyamıyorum ama bir yandan da beni hiçe saymasına göz yumamıyorum. Eski isim olmasından dolayı çocuğun ilerde sıkıntı yaşamasını da istemiyorum. Siz olsanız ne yapardınız?

Elif kpln

Muhammed Ali💙ömer hamza💜AYBÜKE ERVA🧚‍♀️
Mod
rank
Mantıklı olan iki isim koymak bnce neden ikna olmak istemiyor acaba seninde gönlün olsun onunda

balkizim

Kayıtlı Üye
rank
Henüz bebeğin cinsiyeti belli değil ama erkek olursa eşim babasının ismini koymak istiyor yani Osman olacak. Ben de yanına başka bişey koyalım diyorum ama kabul etmiyor. Kız olursa sen koy ya da 2.erkek çocuğumuzda koyarsın diyor. Eşim küçük yaşta babasını kaybettiği için ona kıyamıyorum ama bir yandan da beni hiçe saymasına göz yumamıyorum. Eski isim olmasından dolayı çocuğun ilerde sıkıntı yaşamasını da istemiyorum. Siz olsanız ne yapardınız?
Osman çok güzel bir isim aslında bizde iki çocuğum var birini eşim bıraktı birini ben isim olarak

廾azalᏝ

Kayıtlı Üye
rank
Biz de baştan anlaşmıştık erkekse sen koy kızsa ben diye iyi ki kızım olmuş çünkü saçma sapan isimler sayıyordu ama 2. isim koymana izin vermemesi kötü olmuş biraz daha konuş belki ikna olur yani ölmüş babası tamam da çocuğa koyunca bazen de kötü karması çocuğa geçiyor

Tüm sayfalar yüklendi.