Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Çok teşekkür ederim ama elimde değil herşeye bir bahanem oluyor ağlıyorum ne bilim tamam diyorum yapmiyacam ama aynı şeyler yine istemeden oluyor yada zoruma gidiyor istediğim birşeyi yapmayınca
İşte o da çok kötü, insan huzur ister kafa rahat olsun ister. Gebelik zaten yorucu bir süreç, psikolojik olarak da anlaşılmak ister insan hep. Negatif insanlarla zor geçer.
Genelde o bizde de oluyor bende evleneli 4 ay oldu hamileliğimi yeni ogrendim. Evde bunaliyorum ona laf söylüyorum. Sonra kızışıyoruz. Sonrada çok pişman oluyorum ama elimde değil.
Genelde o bizde de oluyor bende evleneli 4 ay oldu hamileliğimi yeni ogrendim. Evde bunaliyorum ona laf söylüyorum. Sonra kızışıyoruz. Sonrada çok pişman oluyorum ama elimde değil.
Ya Aslında o baya sakın yani ben onun yerine kendimi koyuyorum bu kadar sakin olmazdım adam eve geldiği gibi geceye kadar susamiyorum illa bir bahanem olacak
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi
Ya Aslında o baya sakın yani ben onun yerine kendimi koyuyorum bu kadar sakin olmazdım adam eve geldiği gibi geceye kadar susamiyorum illa bir bahanem olacak
Eşimle 7 aydır evliyiz 5 aylık hamileyim birbirimizi çok seviyoruz ama bana bişey diyince veya ne bilim hep bana ilgi göstersin istiyorum bişey istedim almadı diye kavga ettim. Ve aramız bozuluyor çok ne yapmam lazım Korkuyorum beni sevmemesinden hormonlar beni mahvetti
Çok teşekkür ederim ama elimde değil herşeye bir bahanem oluyor ağlıyorum ne bilim tamam diyorum yapmiyacam ama aynı şeyler yine istemeden oluyor yada zoruma gidiyor istediğim birşeyi yapmayınca
Boyle sakin oldugun zaman aksamlari mesela 2 cay yapin oturun sakin sakin anlat eşine cnm anlar sonucta istmryerek oluyir bu aralar idare etmesini aslinda oyle istemedgini isteden oluyir hormonlardan diye anlat ben ilk basta esimden uzak durdum hic yanimda istemedim nedense ama kirilmasin diye hisetirmemeye calistim hep cok sukur gecti
Hiç sorma canım ya valla artık bunaliyorum her gece ağlıyorum korkuyorum bebeğe bişey olur
Benimde öyle ama buradaki herkes sağolsun anladım artık daha ılımlı yaklasacam
Eşimle 7 aydır evliyiz 5 aylık hamileyim birbirimizi çok seviyoruz ama bana bişey diyince veya ne bilim hep bana ilgi göstersin istiyorum bişey istedim almadı diye kavga ettim. Ve aramız bozuluyor çok ne yapmam lazım Korkuyorum beni sevmemesinden hormonlar beni mahvetti