Eşime artık katalanamiyrum

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Kadersiz tarafından oluşturulan Eşime artık katalanamiyrum başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 3,467 kez görüntülenmiş, 24 yorum ve 1 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Eşime artık katalanamiyrum
Konbuyu başlatan Kadersiz
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Sıbelmamı

Kadersiz

Kayıtlı Üye
rank
Kızlar ben artık gerçekten bu adama katalanamiyorum düşüncesizin teki bir kızım var ikinci çocuğumu kaybettim her an bsy olacak diye korkuyorum ama. Onun umrunda değil artık yüzünü bile görmek istemiyorum onun iyice beni sinir ediyor 😥

💗Canan&Ebuzer💗

Kayıtlı Üye
rank
Kızlar ben artık gerçekten bu adama katalanamiyorum düşüncesizin teki bir kızım var ikinci çocuğumu kaybettim her an bsy olacak diye korkuyorum ama. Onun umrunda değil artık yüzünü bile görmek istemiyorum onun iyice beni sinir ediyor 😥
Rabbim kızına hayırlı uzun ömür versin inşallah. 2.çocuğunu nasıl kaybettin cnm rabbim bi daha tekrarını yaşatmasın.

Mlk6

Kayıtlı Üye
rank
Belki umrundadır ama seni panik yaptırmamak için belli etmiyordur erkekler biraz sogukkanlı olur biraz iyi düşün kendını uzme sımdı hamlesin dımı tekrar

Merve_berkk

Kayıtlı Üye
rank
Canım erkekler düşüncesiz oluyor onlar bizim baktığımız gibi bakıp görmüyor hiçbir şeyi, biz gibi düşünemiyorlar. Elinden geldikçe takma umursama

Kadersiz

Kayıtlı Üye
rank
Rabbim kızına hayırlı uzun ömür versin inşallah. 2.çocuğunu nasıl kaybettin cnm rabbim bi daha tekrarını yaşatmasın.
Amin canm Erken doğdu 40 gün yaşadı vefat etti 😥
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Belki umrundadır ama seni panik yaptırmamak için belli etmiyordur erkekler biraz sogukkanlı olur biraz iyi düşün kendını uzme sımdı hamlesin dımı tekrar
Evet canm hamileyim gerçekten bazen o kadar takıyorum ki ya buna da bsy olursa diye ne gecem belli ne gündüzüm 😥

Evet canm hamileyim gerçekten bazen o kadar takıyorum ki ya buna da bsy olursa diye ne gecem belli ne gündüzüm 😥

Canım erkekler düşüncesiz oluyor onlar bizim baktığımız gibi bakıp görmüyor hiçbir şeyi, biz gibi düşünemiyorlar. Elinden geldikçe takma umursama
Öyle yapıyorum ama ister istemez stres oluyorum canm en küçük bir Ağrı'da acaba bsy mi olacqk diye korkuyorum 😥

Merve_berkk

Kayıtlı Üye
rank
Amin canm Erken doğdu 40 gün yaşadı vefat etti 😥

Öyle yapıyorum ama ister istemez stres oluyorum canm en küçük bir Ağrı'da acaba bsy mi olacqk diye korkuyorum 😥
Haklısın canım anne ile baba aynı olmuyor erkekler çocuklarını kucağına alınca anlıyor baba olduğunu kadınlar ise karnında olduğunu öğrendiği an başlıyor annelik duygusu koruma psikolojisi. Biliyorum insan ister istemez sinir stres oluyor ama bebeğine zarar elinden geldikçe takmamaya çalış bebeğini düşün. Başın sağ olsun rabbim bi daha yaşatmaz inşallah bu sefer sağlıkla zamanında doğar bebeğin 🙏🙏

Kadersiz

Kayıtlı Üye
rank
Haklısın canım anne ile baba aynı olmuyor erkekler çocuklarını kucağına alınca anlıyor baba olduğunu kadınlar ise karnında olduğunu öğrendiği an başlıyor annelik duygusu koruma psikolojisi. Biliyorum insan ister istemez sinir stres oluyor ama bebeğine zarar elinden geldikçe takmamaya çalış bebeğini düşün. Başın sağ olsun rabbim bi daha yaşatmaz inşallah bu sefer sağlıkla zamanında doğar bebeğin 🙏🙏
Amin Allah razı olsun canm rabbim kimseyle yaşatmasın inşallah 🤲😔

Mlk6

Kayıtlı Üye
rank
Cok takma kafana buna bişi olursa korkusu cok zor bir durum Allaha sıgın dunyaya gelecekse o bebek kımse engel olamaz zaten kaderde varsa. Allah gönlüne göre versın

Ya bende katlanamıyorum 37 haftalıgım ablası neye lazımdı 3cü doguruyon diyor kocamda evet erkek istediz diye kaldı neye lazım felan diyor çıldırcam artık. Eşyalarımı almaya giyom magazaya. Ablasını da götrüyor yanımızda sanki ben çocugum. Korkusundan onların yanında beni aşşalıyor bıktım artık . İnanın hamile olmasaydım intihar ederim. 😪😔😔

Tüm sayfalar yüklendi.

Son mesajlar