Eşime artık katalanamiyrum

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Kadersiz tarafından oluşturulan Eşime artık katalanamiyrum başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 3,466 kez görüntülenmiş, 24 yorum ve 1 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Eşime artık katalanamiyrum
Konbuyu başlatan Kadersiz
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Sıbelmamı
Babamda böyle yaptı annem 25 yıllık evliliğini bitirdi rahat etti yıldır annem şimdi 42 yaşında rahat etmiş
Ya ben anlamıyorum ablanın krndi yeri var annenin kendi yeri var karının kendi yeri var. Benim salak kocam benlemi evli onlarlamı evli henüz anlamıyor. Aff edersinozde beni bi tek ilişkiyle ayırıyir yani onlardan. Ya bıktımmm bıktımmmm. İnşallah kendileri gibi görümce kısmet olur kızlarına daa.......😭😭😭😭😭😭😭😭😭🥺🥺🥺🥺🥺

Sıbelmamı

Kayıtlı Üye
rank
Ya ben anlamıyorum ablanın krndi yeri var annenin kendi yeri var karının kendi yeri var. Benim salak kocam benlemi evli onlarlamı evli henüz anlamıyor. Aff edersinozde beni bi tek ilişkiyle ayırıyir yani onlardan. Ya bıktımmm bıktımmmm. İnşallah kendileri gibi görümce kısmet olur kızlarına daa.......😭😭😭😭😭😭😭😭😭🥺🥺🥺🥺🥺
Keşke evlenince bi araştırsak bi baksak ama olmuyor işte evlenince herşeyi belli oluyor sen Allaha havele et cnm

Tüm sayfalar yüklendi.

Son mesajlar