Sorum var Eşime bir kızdan msj gelmiş

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Ayazmasal tarafından oluşturulan Eşime bir kızdan msj gelmiş başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 5,087 kez görüntülenmiş, 95 yorum ve 3 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Eşime bir kızdan msj gelmiş
Konbuyu başlatan Ayazmasal
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Asena.ase

Asena.ase

👑TOPRAK👑KUMSAL LAREN👑
Mod
rank
Kızlar dün akşam 7.56'da ınstagram'dan eşimi bir kızdan mesaj gelmiş eşimin adı Mevlüt ve Mevlüt diye mesaj atmış eşim de o mesajı görmemişti o mesajı ben açtım baktım ve gece bebeği beslerken gördüm çok sinirlerim bozuk akşam eşim gelip uyuduktan sonra kızlar eşim adına mı konuşsam yoksa önce eşime sorsam mı bu kim diye Şimdi sorarsam tanımıyorum diyecek ona sormadan mesaj atıp onun adına konuşursan bu sefer bana kızacak keşke bana sorsaydın öyle bir şey yok vesaire diyecek ne yapmam lazım lütfen fikir verin
Naptın canım mesaj attın mı

Ayazmasal

Kayıtlı Üye
rank
Naptın canım mesaj attın mı
Cnm öncelikle bn esimden öyle şeyler beklmiyirum ama erkek milleti ne olur ne olmaz kızı araştırın da kız eskortummus esimede ismi ile hitap edip samimi davarnip esiminde ona mesaj atamasını beklmis salak müşteri arıyor kendince hal böyle de olunca eşime hiç biseyden bahsetmedim sonrdan da sildim msji

Asena.ase

👑TOPRAK👑KUMSAL LAREN👑
Mod
rank
Cnm öncelikle bn esimden öyle şeyler beklmiyirum ama erkek milleti ne olur ne olmaz kızı araştırın da kız eskortummus esimede ismi ile hitap edip samimi davarnip esiminde ona mesaj atamasını beklmis salak müşteri arıyor kendince hal böyle de olunca eşime hiç biseyden bahsetmedim sonrdan da sildim msji
Şimdi mesajların tamamını okudum kuzu en iyisini yapmışsın silmekle gereksiz insanlar için yuvamı zedeleme evlilikte güven en önemli şey

Mariya🌼

💞Ömer Ali💞
rank
Hahahahah çok dil döktüm ama 😂😂
Ayy Ayşem ben okuyunca sinirlendim resmen tamm anne bu bazen çok sinirlenince tokat atar falanda sırf arkadaş edindi diye de dayak atmak ne demek ya bu insanın içinde olucak boşuna dememiş ler Alimden zalim, Zalim den de alim doğarmış, o kadar muhafazakar ailelerden nasıl çocuklar büyüyor görünce inanamıyor insan, herkes yürüdüğü yolu kendisi seçer ve karar verir ve sen bu insanların kararını ne yaparsan yap asla değiştiremez sin ki , şiddete gerek yok seninde dediğin gibi şiddet asla çözüm değildir 🙅

AYŞENUR🦋

🔥 Kayra Ateş 🔥 💫 Ayra Nur 💫
Yönetici
Mod
rank
Ayy Ayşem ben okuyunca sinirlendim resmen tamm anne bu bazen çok sinirlenince tokat atar falanda sırf arkadaş edindi diye de dayak atmak ne demek ya bu insanın içinde olucak boşuna dememiş ler Alimden zalim, Zalim den de alim doğarmış, o kadar muhafazakar ailelerden nasıl çocuklar büyüyor görünce inanamıyor insan, herkes yürüdüğü yolu kendisi seçer ve karar verir ve sen bu insanların kararını ne yaparsan yap asla değiştiremez sin ki , şiddete gerek yok seninde dediğin gibi şiddet asla çözüm değildir 🙅
KıZ dilimde tüğ bitti ya 😂😂 iyi bari ben derdimi anlatabilmişim millet anlamak istemiyormuş demek ki 😂😂

Tüm sayfalar yüklendi.