Eşime karşı çok soğudum

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Derdim var kategorisinde Ravzanin annesi tarafından oluşturulan Eşime karşı çok soğudum başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 5,674 kez görüntülenmiş, 119 yorum ve 1 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Derdim var
Konu Başlığı Eşime karşı çok soğudum
Konbuyu başlatan Ravzanin annesi
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Hülya12

Hülya12

Moderator
Yönetici
Mod
rank
İyi de rahatsızlığını biliyordu başta birde evladını kaybettin yani bu neyin derdi eşin de çekmeye mecbur değilse kapı orada defolup gitsin bazı erkekler deki bu beraberlik mantığını anlamıyorum ya abi hastalıkta sağlıkta dedikleri bu değil. Sana destek olup korkunu yenmen için yardım etmek yerine yaptığına bak
Kuzum ben söyledim ilk başta bosanalim diye ben seviyorum olmaz felan dedi 4 buçuk sene oldu beni asagiladi kadinligimla

AYŞENUR🦋

🔥 Kayra Ateş 🔥 💫 Ayra Nur 💫
Yönetici
Mod
Ayın Annesi
rank
Kuzum ben söyledim ilk başta bosanalim diye ben seviyorum olmaz felan dedi 4 buçuk sene oldu beni asagiladi kadinligimla
İyide bu zamana kadar nasıl beraberlik oluyordu kuzum seni de anlıyorum ve asla yargılamıyorum yargılamak benim haddim de değil . Ama daha çok doktora gitmek yerine kendi içinde çözmeye çalıştın mı hiç çünkü tamamn o korku olan biri için biz aynı şeyleri hissedemeyiz ama o kadar korkunç bir şey değil can yakan bir şey de değil yani doktoe başka bir çözüm yolu sunmadı mı hiç? Yada eşin seni anlamaya çalışmadı mı 4 yıldır neden hiç lafını etmeyip bir anda bu kadar alçalıp kadınlığına laf etti anlam dahi veremiyorum

Hülya12

Moderator
Yönetici
Mod
rank
İyide bu zamana kadar nasıl beraberlik oluyordu kuzum seni de anlıyorum ve asla yargılamıyorum yargılamak benim haddim de değil . Ama daha çok doktora gitmek yerine kendi içinde çözmeye çalıştın mı hiç çünkü tamamn o korku olan biri için biz aynı şeyleri hissedemeyiz ama o kadar korkunç bir şey değil can yakan bir şey de değil yani doktoe başka bir çözüm yolu sunmadı mı hiç? Yada eşin seni anlamaya çalışmadı mı 4 yıldır neden hiç lafını etmeyip bir anda bu kadar alçalıp kadınlığına laf etti anlam dahi veremiyorum
Artık dayanamıyorum dedi senin bu haline bende erkeğim dedi yine özür diledi ama bir kaç sözü herşeyi bitirdi psikolojik bilinc altına yatmış diyor kuzum

AYŞENUR🦋

🔥 Kayra Ateş 🔥 💫 Ayra Nur 💫
Yönetici
Mod
Ayın Annesi
rank
Artık dayanamıyorum dedi senin bu haline bende erkeğim dedi yine özür diledi ama bir kaç sözü herşeyi bitirdi psikolojik bilinc altına yatmış diyor kuzum
Evet buda olabilir bilinç altı insanı etkiliyor ne kadar tedavi görürsen gör bilinç altında yenmediğin sürece üstwsinden gelemezsin ama eşinin bunu söyleme biçimi çok yanlış işte sorun da tam burda başlıypr

Aleyna Yavuz

Kayıtlı Üye
rank
Canım vajinismus o kadar kolay bir şey değil benim arkadaşımda da vardı 6 sene sonra yendi eşiyle hiçbir şekilde beraber olamıyordu kaç hastaneye gitti en son bi tanesinde yendi korkusunu ve bir oğlu oldu. Bize acı gelmeyebilir ama o erkeğin yaklaşımıyla da alakalı bazı kadınların özel bölgeleri dar yada elastik olabiliyor bu kadının özel bölgesiyle de alakalı benim elastikti mesela benim kızlık zarım bozulmadı ama hamile kaldım doktora gittiğimde ise senin kızlığın bozulmamış dedi ve sezeryan doğum yaptım hala aynı kızlığımda bozulma yok ve de erkeğin yaklaşımı da çok önemli güven vermiyorsa normal bir insan bile uzaklaşır erkekler yolu bulmuş at karşı tarafa suçu oh mis kendilerini sorgulamazlar asla

Tüm sayfalar yüklendi.