Eşimin arkadaşı sevmiyorum

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Lale su tarafından oluşturulan Eşimin arkadaşı sevmiyorum başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 9,641 kez görüntülenmiş, 102 yorum ve 2 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Eşimin arkadaşı sevmiyorum
Konbuyu başlatan Lale su
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Lale su

2 prenses annesi

Kayıtlı Üye
rank
Arkadaşım sen neler yaşamışsın öyle 😔 Ama maşallah 🧿 sana dirayetli mantıklı bı kadınmışsın. Sabrın sonu selamet dedikleri bu demek ki. Çok şükür ki şimdi çocuğunla beraber mutlusun Allah eşinden razı olsun. Rabbim mutlulugunuzu daim etsin inşallah 🙏
Allah razı olsun amin inşaallah
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Kuzum ne desem ona boş bendeki bir umut çocuktan bile vazgeçerim gebersin diyo sinirli iken neler neler az önce geldi odada kilitliyim cikmiyom
Gelip sana bişeyler dedimi yani eminmisin döveceğinden manyak mı bu adam

Lale su

Kayıtlı Üye
rank
Hayvan ya bide hamilesin nası kıyabiliyor daha doğmamış çocuğu umrunda değil yarın doğunca ne olacak bilmiyorumda bu adamdan sana hayır yok gibi allah hakkında hayırlısını versin sorun ne niye öyle söyledi pekicanım
Ne olcak bugün yemeğe gitmedik diye arkadasigili ailesine götürecekti ondan bende karısını sevmiyorum görüşmek istemiyorum diyince sen zaten kimseyi sevmiyon artık teksin tek birakicam seni ne benim ailem ne seninkiler eve gelemicek dedi olay büyüdü anlican 😭😭hayvan zaten doğunca bebeğim o günleri görürsem o zmn al babası bebeğimizi sev ne kdr masum güçlü gördün mü doğdu sağ salim deyip laf vuracam

2 prenses annesi

Kayıtlı Üye
rank
Ne olcak bugün yemeğe gitmedik diye arkadasigili ailesine götürecekti ondan bende karısını sevmiyorum görüşmek istemiyorum diyince sen zaten kimseyi sevmiyon artık teksin tek birakicam seni ne benim ailem ne seninkiler eve gelemicek dedi olay büyüdü anlican 😭😭hayvan zaten doğunca bebeğim o günleri görürsem o zmn al babası bebeğimizi sev ne kdr masum güçlü gördün mü doğdu sağ salim deyip laf vuracam
Seni yokluğuyla tehdit ediyor sende bana bi hiç uğruna bunları yaşattın ya umrumda değilsin artık de bidaha seni öyle tehdit ederse allah görüyor yaptıklarını de senden korkmuyorum bebeğime bişey olacak diye korkuyorum felan de güçlü dik dur

Lale su

Kayıtlı Üye
rank
Seni yokluğuyla tehdit ediyor sende bana bi hiç uğruna bunları yaşattın ya umrumda değilsin artık de bidaha seni öyle tehdit ederse allah görüyor yaptıklarını de senden korkmuyorum bebeğime bişey olacak diye korkuyorum felan de güçlü dik dur
Öle yapıyorum kuzum güçlüyüz annesini askida iyi oyyy kurban olurum ona bn onu cok seviyorum bna güç veren o atan kalbi

Derya izm

Kayıtlı Üye
rank
Kuzum ne desem ona boş bendeki bir umut çocuktan bile vazgeçerim gebersin diyo sinirli iken neler neler az önce geldi odada kilitliyim cikmiyom
Hamilesin sen nasıl bu kadar vicdansız olabiliyor. Ailenin haberi yok mu bu durumdan. İlerleyen zamanlarda çocugun olucak o zamn ne olucak. Bu adama Bi dur diyebilcek aile büyügü yok mu.

Lale su

Kayıtlı Üye
rank
Hamilesin sen nasıl bu kadar vicdansız olabiliyor. Ailenin haberi yok mu bu durumdan. İlerleyen zamanlarda çocugun olucak o zamn ne olucak. Bu adama Bi dur diyebilcek aile büyügü yok mu.
Öküz kuzum bu annem biliyo işte diğerleri ise keyfinde umrunda deil haberleri yok duysalarda açık arar laf ederler eskidendi kuzum akrabalık bu canı bı koca işte keşke olsa babasız olunca ediyo iste

Fatm

Kayıtlı Üye
rank
Kızlar ya eşimin erkek arkadaşının karısından çok gıcık alıyorum bir lafçı bir dedikoducu ki görseniz insan deil resmen artı biz o zmn nisanliydik bunlara gittik 7 aylık oğlu vardı benim elimden çekti vermedi suratsız teki ben çok konuşanı severim diyo emir bakıcı eşime diyorun şimdi çocuğu onun olsun bende hamileyim artık çok şükür annelik duygusu çok baskaymis rabbim herkese versin ben onlarla görüşmek istemiyorum sizce napmam lazım eşime defalarca diyorum sürat asiyo en yakın arkadaşının karısı bu
Canım benim kadınlar zeki varlık olarak yaratılmış aklını kullan derim ben eşimi kullanan kullanmaya çalışan sevmediğim ahlakını doğru bulamadığım herkesten uzaklaştırdı hiç birisiyle şuan görüşmüyoruz sagolsun lar onlarda bana yardımcı oldular sende hatasını kusurlarını doğru bulmadigin şeyleri eşinin görmesine yardım etmen yeterli derin

Lale su

Kayıtlı Üye
rank
Canım benim kadınlar zeki varlık olarak yaratılmış aklını kullan derim ben eşimi kullanan kullanmaya çalışan sevmediğim ahlakını doğru bulamadığım herkesten uzaklaştırdı hiç birisiyle şuan görüşmüyoruz sagolsun lar onlarda bana yardımcı oldular sende hatasını kusurlarını doğru bulmadigin şeyleri eşinin görmesine yardım etmen yeterli derin
Yapıyorum ama geçmişte iyilikleri varmış atamazmis bnm koca öfkeli sınırlı cnm sinirli iken herşey diyo affet ama yatağa girmek bile istemiyorum filan sonra aramız iyi oluncada sen üzül diye öle dedim diyo

Tüm sayfalar yüklendi.

Son mesajlar