Eşimin arkadaşı sevmiyorum

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Lale su tarafından oluşturulan Eşimin arkadaşı sevmiyorum başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 9,726 kez görüntülenmiş, 102 yorum ve 2 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Eşimin arkadaşı sevmiyorum
Konbuyu başlatan Lale su
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Lale su

Lale su

Kayıtlı Üye
rank
Allah'ım veriyor işte belasını ama anlayana valla merak etme dene gülüm o kadwr kadın olayları oluyor ki insan korkuyor . Şu yuvana sahip çık lafı beni delirtiyor neden karşı taraf benim yaptığım fedakarlığı yapmıyor o zaman diyesim geliyor ya işin içinde şiddet var 🤦🏻‍♀️
Napim cnm ki cagresizim ben napayim şimdide eve kimse giremez basının cagresine bak dedi para filan yok ailende eve girmeez benimkilerde tek kal sen dedi

AYŞENUR🦋

🔥 Kayra Ateş 🔥 💫 Ayra Nur 💫
Yönetici
Mod
rank
Napim cnm ki cagresizim ben napayim şimdide eve kimse giremez basının cagresine bak dedi para filan yok ailende eve girmeez benimkilerde tek kal sen dedi
Allah'ım tez vakitte yüzüne güler inslalah kuzum sende haklısın ne yapabilirsin ki şuan ama ara ara da olsa bilgilendir durumun hakkında merak ederim .. Allahım ıslah etsin onu 🤲🏻

AYŞENUR🦋

Yönetici
Mod
rank
Sabah o gelmeden evden gidiyorum cnm cikicam evden yoksa oldurecek beni bebeğim için uzaklasmam gerek sence dogrumu yapıyorum
Nereye gideceksin kuzum bir şey mi oldu neden öldürecek dedin Gidiyorsan bile güvenli bir yere git polis olur kendini riske atma
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Şu kadınların bu lanet erkeklerden çektikleri ne ya yemin ederim böylelerine sabah akşam işkence edeceksin anlayacaklar kadınların ne çektiğini 😠

Sığınacağın güvenli bir yer var mı kuzum

Son düzenleme:

Zeynep23

📖Kün fe Yekün!!🤲
Yönetici
Mod
rank
Sabah tehdit ediyo beni goruusuez diye allhin belasi bişey yapamaz bize bir dokunsun bebeğime onu gebertirim
Canım benim sen bu kadar şeye nasıl dayanıyorsun. Nasıl sabrediyorsun dayak tehdit ne demek. Ailenin yada eşinin ailesinin haberi yok mu bunlardan. Aynı evdesin can güvenliğin yok senin

Zeynep23

📖Kün fe Yekün!!🤲
Yönetici
Mod
rank
Sabah o gelmeden evden gidiyorum cnm cikicam evden yoksa oldurecek beni bebeğim için uzaklasmam gerek sence dogrumu yapıyorum
Evden çıkacaksan direk polisin yanına ya da bulunduğun yerin valiliğine kaymakamlığına git lütfen onlar seni güvenli bı yere yerleştirirler. Yazdıklarıni okudukça benim canım yandı ya

Sabah gidiyorum evden cnm eşimin ailesi yıkıcı ailem desen üzülür
Anlıyorum canım ama ailenin yanına gitsen uzulurler ama dağ gibi arkanda dururlar dimi

Evden çıkacaksan direk polisin yanına ya da bulunduğun yerin valiliğine kaymakamlığına git lütfen onlar seni güvenli bı yere yerleştirirler. Yazdıklarıni okudukça benim canım yandı ya

Anlıyorum canım ama ailenin yanına gitsen uzulurler ama dağ gibi arkanda dururlar dimi
Ya böyle erkekler benim karşıma çıksa keşke vallahi acımam öldürürüm gece gece feminist duygularım kabardı

AYŞENUR🦋

Yönetici
Mod
rank

Ya böyle erkekler benim karşıma çıksa keşke vallahi acımam öldürürüm gece gece feminist duygularım kabardı
Sorma kuzum ya kadının çektiklerini bak o kadar içten dua ettim ki rabbim o adamın yakasını 2cihanda bir araya getirmesin lanet varlık

Zeynep23

📖Kün fe Yekün!!🤲
Yönetici
Mod
rank
Sorma kuzum ya kadının çektiklerini bak o kadar içten dua ettim ki rabbim o adamın yakasını 2cihanda bir araya getirmesin lanet varlık
Aminn aminn canım benim çok üzüldüm bu aralar burda çok yazıyolar kızlar hickimseyi tanımıyorum ama kimse bunları haketmiyolar asla keşke elimden bişey gelse de yapabilsem ulaşabilsem

AYŞENUR🦋

Yönetici
Mod
rank
Aminn aminn canım benim çok üzüldüm bu aralar burda çok yazıyolar kızlar hickimseyi tanımıyorum ama kimse bunları haketmiyolar asla keşke elimden bişey gelse de yapabilsem ulaşabilsem
Ah kuzum ah gül gibi kadınlar böyle şeref yoksunu insanlarla evlenip heba oluyor insan ilk görüşte adam sanıyor ama işte insanliktan nasibini almamış varlıklar hepsi rabbim böyle olup çare bulamayan bütün kadınlara bir çıkış yolu gösterip sağ salim kurtulmalarini nasip etsin .. Allah'ım böyle insanları evlatlarımızdan da uzak tutsun 🤲🏻

Tüm sayfalar yüklendi.

Son mesajlar