Eşimin arkadaşı sevmiyorum

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Lale su tarafından oluşturulan Eşimin arkadaşı sevmiyorum başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 9,726 kez görüntülenmiş, 102 yorum ve 2 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Eşimin arkadaşı sevmiyorum
Konbuyu başlatan Lale su
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Lale su

Zeynep23

📖Kün fe Yekün!!🤲
Yönetici
Mod
rank
Ah kuzum ah gül gibi kadınlar böyle şeref yoksunu insanlarla evlenip heba oluyor insan ilk görüşte adam sanıyor ama işte insanliktan nasibini almamış varlıklar hepsi rabbim böyle olup çare bulamayan bütün kadınlara bir çıkış yolu gösterip sağ salim kurtulmalarini nasip etsin .. Allah'ım böyle insanları evlatlarımızdan da uzak tutsun 🤲🏻
AMİNN canım benim insan ilk başta tanıdığını sanıyor ama aynı eve girince işler değişiyor. Malesef çoğu zaman hayal kırıklığı oluyor. O zamanda iş işten geçmiş oluyor. Her evlilkte ufak tefek kavgalar oluyor ama kabul edilemeyen şeyler var. Aldatılma şiddet tehdit gibi. Böyle durumlarda da kadın susmamalı şartları ne olursa olsun boyun eğmemeli son yıllarda kadın hakları böyle durumlarda çok iyileştirildi. Devlete sığınılmalı. Onlar gerekeni yapıyolar

AYŞENUR🦋

🔥 Kayra Ateş 🔥 💫 Ayra Nur 💫
Yönetici
Mod
rank
AMİNN canım benim insan ilk başta tanıdığını sanıyor ama aynı eve girince işler değişiyor. Malesef çoğu zaman hayal kırıklığı oluyor. O zamanda iş işten geçmiş oluyor. Her evlilkte ufak tefek kavgalar oluyor ama kabul edilemeyen şeyler var. Aldatılma şiddet tehdit gibi. Böyle durumlarda da kadın susmamalı şartları ne olursa olsun boyun eğmemeli son yıllarda kadın hakları böyle durumlarda çok iyileştirildi. Devlete sığınılmalı. Onlar gerekeni yapıyolar
Aynen kuzum bir kere yapan bir daha yapıyor hele de şiddet bir kere sessiz kaldın mı devamı 10 misli geliyor

Zeynep23

📖Kün fe Yekün!!🤲
Yönetici
Mod
rank
Kızlar ya eşimin erkek arkadaşının karısından çok gıcık alıyorum bir lafçı bir dedikoducu ki görseniz insan deil resmen artı biz o zmn nisanliydik bunlara gittik 7 aylık oğlu vardı benim elimden çekti vermedi suratsız teki ben çok konuşanı severim diyo emir bakıcı eşime diyorun şimdi çocuğu onun olsun bende hamileyim artık çok şükür annelik duygusu çok baskaymis rabbim herkese versin ben onlarla görüşmek istemiyorum sizce napmam lazım eşime defalarca diyorum sürat asiyo en yakın arkadaşının karısı bu
Canım bizi habersiz bırakma lütfen. Rabbim yar ve yardımcın olsun inşallah 🙏

Lale su

Kayıtlı Üye
rank
Canım benim sen bu kadar şeye nasıl dayanıyorsun. Nasıl sabrediyorsun dayak tehdit ne demek. Ailenin yada eşinin ailesinin haberi yok mu bunlardan. Aynı evdesin can güvenliğin yok seninsabrettim

Canım bizi habersiz bırakma lütfen. Rabbim yar ve yardımcın olsun inşallah 🙏
Saol cnm ederim sizce gitmem normal mi terk ediyom denicem işim vardı rahatsizdim ilaç alıp gelcem dicem
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Evden çıkacaksan direk polisin yanına ya da bulunduğun yerin valiliğine kaymakamlığına git lütfen onlar seni güvenli bı yere yerleştirirler. Yazdıklarıni okudukça benim canım yandı ya

Anlıyorum canım ama ailenin yanına gitsen uzulurler ama dağ gibi arkanda dururlar dimi

Ya böyle erkekler benim karşıma çıksa keşke vallahi acımam öldürürüm gece gece feminist duygularım kabardı
Gidemem cnm eşimde askeri personel gidemem guvenemem yani bişey olur bulur beni en iyisi çarşı filan işim vardı demek ordanda tyzeme gecerim tyzemde kalırım

AYŞENUR🦋

🔥 Kayra Ateş 🔥 💫 Ayra Nur 💫
Yönetici
Mod
rank
Saol cnm ederim sizce gitmem normal mi terk ediyom denicem işim vardı rahatsizdim ilaç alıp gelcem dicem

Gidemem cnm eşimde askeri personel gidemem guvenemem yani bişey olur bulur beni en iyisi çarşı filan işim vardı demek ordanda tyzeme gecerim tyzemde kalırım
Allahım bide asker 🤦🏻‍♀️ yarabbim sabır ver sen bana .hiç bir yerde bullamaz devlet onun sana yaptığı boklsrı öğrenirse başına gelecekleri bilir o hatta en iyi o bilir şeref yoksunu şey

Lale su

Kayıtlı Üye
rank
Evden çıkacaksan direk polisin yanına ya da bulunduğun yerin valiliğine kaymakamlığına git lütfen onlar seni güvenli bı yere yerleştirirler. Yazdıklarıni okudukça benim canım yandı ya

Anlıyorum canım ama ailenin yanına gitsen uzulurler ama dağ gibi arkanda dururlar dimi

Ya böyle erkekler benim karşıma çıksa keşke vallahi acımam öldürürüm gece gece feminist duygularım kabardı
Sorma kuzum ya kadının çektiklerini bak o kadar içten dua ettim ki rabbim o adamın yakasını 2cihanda bir araya getirmesin lanet varlık
Amin kuzum

Zeynep23

📖Kün fe Yekün!!🤲
Yönetici
Mod
rank

Canım eşini en iyi sen tanırsın şimdi gitsen ne tepki verir kalsan durum malum. Ama biraz uzaklaşmak daha iyi bence

Tüm sayfalar yüklendi.

Son mesajlar