Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ah kuzum ah gül gibi kadınlar böyle şeref yoksunu insanlarla evlenip heba oluyor insan ilk görüşte adam sanıyor ama işte insanliktan nasibini almamış varlıklar hepsi rabbim böyle olup çare bulamayan bütün kadınlara bir çıkış yolu gösterip sağ salim kurtulmalarini nasip etsin .. Allah'ım böyle insanları evlatlarımızdan da uzak tutsun
AMİNN canım benim insan ilk başta tanıdığını sanıyor ama aynı eve girince işler değişiyor. Malesef çoğu zaman hayal kırıklığı oluyor. O zamanda iş işten geçmiş oluyor. Her evlilkte ufak tefek kavgalar oluyor ama kabul edilemeyen şeyler var. Aldatılma şiddet tehdit gibi. Böyle durumlarda da kadın susmamalı şartları ne olursa olsun boyun eğmemeli son yıllarda kadın hakları böyle durumlarda çok iyileştirildi. Devlete sığınılmalı. Onlar gerekeni yapıyolar
AMİNN canım benim insan ilk başta tanıdığını sanıyor ama aynı eve girince işler değişiyor. Malesef çoğu zaman hayal kırıklığı oluyor. O zamanda iş işten geçmiş oluyor. Her evlilkte ufak tefek kavgalar oluyor ama kabul edilemeyen şeyler var. Aldatılma şiddet tehdit gibi. Böyle durumlarda da kadın susmamalı şartları ne olursa olsun boyun eğmemeli son yıllarda kadın hakları böyle durumlarda çok iyileştirildi. Devlete sığınılmalı. Onlar gerekeni yapıyolar
Kızlar ya eşimin erkek arkadaşının karısından çok gıcık alıyorum bir lafçı bir dedikoducu ki görseniz insan deil resmen artı biz o zmn nisanliydik bunlara gittik 7 aylık oğlu vardı benim elimden çekti vermedi suratsız teki ben çok konuşanı severim diyo emir bakıcı eşime diyorun şimdi çocuğu onun olsun bende hamileyim artık çok şükür annelik duygusu çok baskaymis rabbim herkese versin ben onlarla görüşmek istemiyorum sizce napmam lazım eşime defalarca diyorum sürat asiyo en yakın arkadaşının karısı bu
Canım benim sen bu kadar şeye nasıl dayanıyorsun. Nasıl sabrediyorsun dayak tehdit ne demek. Ailenin yada eşinin ailesinin haberi yok mu bunlardan. Aynı evdesin can güvenliğin yok seninsabrettim
Evden çıkacaksan direk polisin yanına ya da bulunduğun yerin valiliğine kaymakamlığına git lütfen onlar seni güvenli bı yere yerleştirirler. Yazdıklarıni okudukça benim canım yandı ya
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi
Anlıyorum canım ama ailenin yanına gitsen uzulurler ama dağ gibi arkanda dururlar dimi
Ya böyle erkekler benim karşıma çıksa keşke vallahi acımam öldürürüm gece gece feminist duygularım kabardı
Allahım bide asker yarabbim sabır ver sen bana .hiç bir yerde bullamaz devlet onun sana yaptığı boklsrı öğrenirse başına gelecekleri bilir o hatta en iyi o bilir şeref yoksunu şey
Evden çıkacaksan direk polisin yanına ya da bulunduğun yerin valiliğine kaymakamlığına git lütfen onlar seni güvenli bı yere yerleştirirler. Yazdıklarıni okudukça benim canım yandı ya
Anlıyorum canım ama ailenin yanına gitsen uzulurler ama dağ gibi arkanda dururlar dimi
Ya böyle erkekler benim karşıma çıksa keşke vallahi acımam öldürürüm gece gece feminist duygularım kabardı
Allahım bide asker yarabbim sabır ver sen bana .hiç bir yerde bullamaz devlet onun sana yaptığı boklsrı öğrenirse başına gelecekleri bilir o hatta en iyi o bilir şeref yoksunu şey