Eşimin arkadaşı sevmiyorum

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Lale su tarafından oluşturulan Eşimin arkadaşı sevmiyorum başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 9,694 kez görüntülenmiş, 102 yorum ve 2 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Eşimin arkadaşı sevmiyorum
Konbuyu başlatan Lale su
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Lale su

Zeynep23

📖Kün fe Yekün!!🤲
Yönetici
Mod
rank
Dikkat et kendine biraz uzaklaş ve telefonuna KADES uygulamasını indir bir şey yapmaya kalkarsa direk ona bas görsün dünyanın kaç bucak olduğunu
Bence de teyzene gittiğinde seni koruyabilecek birileri var mı enişten kuzen filan karşı koyabilecek hani oraya gelmeye kalkarsa.

Lale su

Kayıtlı Üye
rank
AMİNN canım benim insan ilk başta tanıdığını sanıyor ama aynı eve girince işler değişiyor. Malesef çoğu zaman hayal kırıklığı oluyor. O zamanda iş işten geçmiş oluyor. Her evlilkte ufak tefek kavgalar oluyor ama kabul edilemeyen şeyler var. Aldatılma şiddet tehdit gibi. Böyle durumlarda da kadın susmamalı şartları ne olursa olsun boyun eğmemeli son yıllarda kadın hakları böyle durumlarda çok iyileştirildi. Devlete sığınılmalı. Onlar gerekeni yapıyolar
Tek olsam iyide cnm işte bebeğim boynumu büküyor

Derya izm

Kayıtlı Üye
rank
Kızlar ya eşimin erkek arkadaşının karısından çok gıcık alıyorum bir lafçı bir dedikoducu ki görseniz insan deil resmen artı biz o zmn nisanliydik bunlara gittik 7 aylık oğlu vardı benim elimden çekti vermedi suratsız teki ben çok konuşanı severim diyo emir bakıcı eşime diyorun şimdi çocuğu onun olsun bende hamileyim artık çok şükür annelik duygusu çok baskaymis rabbim herkese versin ben onlarla görüşmek istemiyorum sizce napmam lazım eşime defalarca diyorum sürat asiyo en yakın arkadaşının karısı bu
Aynı dert bende vardı canım. Yakın arkadaşları inan ki üstüne gidersen daha çok itersin o tarafa. Şükür hamilesin Allahın izniyle bebişin dogduktan sonrasında onunla ilgilenirsin zaten o zamanda eşine ben evimde rahat ediyorum çocugumla başka Bi yerde olmak istemiyorum dersin. Bebişin dogdugu zaman da covit var korkuyorum de. Gerçi yalan degil. Ben Allahın izniyle dogum yaptıgım zaman herkesi kabul etmicem eşime de söyledim. Gelenler için kapıya maske, bırakıcaz çocugu uzaktan, göstericem çünkü eczacım yeni dogum yaptı oglu ateşliymiş 20 günlük flan hastalığı hemen kapıyor. Bu şekilde uzaklaştırabilirsin. Sen gitmek istersen gidebilirsin ben çok hoşlanmıyorum eşinden dersin. Ben öyle yaptım eşimi engelleyemem yakın arkadaşı ama benim düşüncelerime de saygı duymak zorunda. Huzursuz oldugum Bi ortamda bulunmak istemem. Eşim için ilk başlarda, fedakarlık yaparım ama Bi yerden sonrasında canımı sıkamam. Eşim gider görüşür ben gitmek istersem giderim canım. Düşüncelerimi bu şekilde dile getirdim düzgün Bi şekilde eşimde anlayışla karşıladı.

Lale su

Kayıtlı Üye
rank
Bence de teyzene gittiğinde seni koruyabilecek birileri var mı enişten kuzen filan karşı koyabilecek hani oraya gelmeye kalkarsa.
Demicem cnm
Aynı dert bende vardı canım. Yakın arkadaşları inan ki üstüne gidersen daha çok itersin o tarafa. Şükür hamilesin Allahın izniyle bebişin dogduktan sonrasında onunla ilgilenirsin zaten o zamanda eşine ben evimde rahat ediyorum çocugumla başka Bi yerde olmak istemiyorum dersin. Bebişin dogdugu zaman da covit var korkuyorum de. Gerçi yalan degil. Ben Allahın izniyle dogum yaptıgım zaman herkesi kabul etmicem eşime de söyledim. Gelenler için kapıya maske, bırakıcaz çocugu uzaktan, göstericem çünkü eczacım yeni dogum yaptı oglu ateşliymiş 20 günlük flan hastalığı hemen kapıyor. Bu şekilde uzaklaştırabilirsin. Sen gitmek istersen gidebilirsin ben çok hoşlanmıyorum eşinden dersin. Ben öyle yaptım eşimi engelleyemem yakın arkadaşı ama benim düşüncelerime de saygı duymak zorunda. Huzursuz oldugum Bi ortamda bulunmak istemem. Eşim için ilk başlarda, fedakarlık yaparım ama Bi yerden sonrasında canımı sıkamam. Eşim gider görüşür ben gitmek istersem giderim canım. Düşüncelerimi bu şekilde dile getirdim düzgün Bi şekilde eşimde anlayışla karşıladı.
Benimki anlamiyo işte cnm seninki iyiymiş masallh benimki 3 aya bir gorusek diyo senden kıymetli değerli diyo şiddet yapiyo bana bişey deyince vuruyor benim işim Zor

Zeynep23

📖Kün fe Yekün!!🤲
Yönetici
Mod
rank
Anladım canım
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Demicem cnm

Benimki anlamiyo işte cnm seninki iyiymiş masallh benimki 3 aya bir gorusek diyo senden kıymetli değerli diyo şiddet yapiyo bana bişey deyince vuruyor benim işim Zor
Tamam canım gittiğinden haberi olmicak ama eve geldiğinde yoksun arayacak açmazsan konumdan filan seni bulabilir.

Lale su

Kayıtlı Üye
rank
Demicem cnm
Benimki anlamiyo işte cnm seninki iyiymiş masallh benimki 3 aya bir gorusek diyo senden kıymetli değerli diyo şiddet yapiyo bana bişey deyince vuruyor
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Canım bebeğin karnında mı kucağında mı ya benim beynim yandı
Karnımda cnm

Derya izm

Kayıtlı Üye
rank
Benimki anlamiyo işte cnm seninki iyiymiş masallh benimki 3 aya bir gorusek diyo senden kıymetli değerli diyo şiddet yapiyo bana bişey deyince vuruyor
Ciddi olamazsın şiddet uyguluyor ne demek ya. Hamileyken mi bide şiddet uyguluyor. Hamile, olmasan bile şiddet uyguladığı zaman neden kabulleniyorsun ki sana vurmaya hakkı yok. Ayyy nasıl sinir oldum şuan anlatamam. Bide arkadaş yüzünden pesss.....

Tüm sayfalar yüklendi.

Son mesajlar