Sorum var Eşimle barisabilirim belki

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde ebruakpinar0354 tarafından oluşturulan Eşimle barisabilirim belki başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 2,511 kez görüntülenmiş, 60 yorum ve 1 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Eşimle barisabilirim belki
Konbuyu başlatan ebruakpinar0354
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan azram cankizim

ebruakpinar0354

Kayıtlı Üye
rank
Hakkında hayırlısı olsun canım benim Bugün kendi isteğinle gidersen Yarın tekrardan bir tartışma olduğunda eşim ben mi seni getirdim sen kendini Tükürdüğünü yaladın da geldin der Tabii ki de karar senin Rabbim hakkınızda hayırlısı hangisi ise onu versin
O öyle birşey demez ismaili biraz olsun tanidiysam demez o hem konuşuruz dedi bu erkekleride hiç anlamiyorum artık kış gelince aklı başına gelmiş galiba 😂
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Bende öyle düşünüyorum kız ona açık kapı bırakıuor geleyim istersen diye adam ona bile neyt cevap verip tabili gel ben seni almaya geleyim bu ayrlık uzun sürdü demiyor . Sanki adam ne istediğini bilmiyor gibi yada cidden kızı hayatında istemiyor ama bunu söylemeye yüzü de yok gibi yada bu cepte dursun ne gel diyim ne gşt diyim der gibi bilmiyorum ama adam bana hiç mantıklı gelmiyor
Arabası yok ki hemen gelsin firindaki oatronda onu birakmaz zaten izin vermez zaten babamın dedikleride aklımda gidersen eyer birdaha hiç bir sey eskisi gibi olmaz eskisi gibide samimi olmayız demisti babam

AYŞENUR🦋

🔥 Kayra Ateş 🔥 💫 Ayra Nur 💫
Yönetici
Mod
rank
O öyle birşey demez ismaili biraz olsun tanidiysam demez o hem konuşuruz dedi bu erkekleride hiç anlamiyorum artık kış gelince aklı başına gelmiş galiba 😂
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Arabası yok ki hemen gelsin firindaki oatronda onu birakmaz zaten izin vermez zaten babamın dedikleride aklımda gidersen eyer birdaha hiç bir sey eskisi gibi olmaz eskisi gibide samimi olmayız demisti babam
Bak canım arabası yok ki bir açıklama olamaz sana şu kadarını söyleyim benim eşim sırf ben tek başıma ona kaçsam kaçamazmıydım kaçardım adam sırf beni almak için ailem vermedi diye kırklarelinden ankaraya araba kiralayıp 8 saatllik yolu 5 saatte gelmiş insan onunda arabası yoktu ama o onun için geldi erkek için bu şu yok diye mantık olamaaz seven insan bir yolunu bulur gelir

Tüm sayfalar yüklendi.