Sorum var Eşimle barisabilirim belki

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde ebruakpinar0354 tarafından oluşturulan Eşimle barisabilirim belki başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 2,497 kez görüntülenmiş, 60 yorum ve 1 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Eşimle barisabilirim belki
Konbuyu başlatan ebruakpinar0354
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan azram cankizim

Baharrr

Kayıtlı Üye
rank
Bende öyle düşünüyorum kız ona açık kapı bırakıuor geleyim istersen diye adam ona bile neyt cevap verip tabili gel ben seni almaya geleyim bu ayrlık uzun sürdü demiyor . Sanki adam ne istediğini bilmiyor gibi yada cidden kızı hayatında istemiyor ama bunu söylemeye yüzü de yok gibi yada bu cepte dursun ne gel diyim ne gşt diyim der gibi bilmiyorum ama adam bana hiç mantıklı gelmiyor
Bana da öyle geldi yani sevgili değiller ki evliler sonuçta adam evlendiğini idrak edemiyor galiba yada gerçekten istemiyor bilemedim

Gamze Hümeyra

❤️HÜMEYRAM❤️ADEMİM❤️
Yönetici
Mod
rank
Kaç aylık ki ablam bebeyin
14 aylık kuzum
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Gamzem evdeyim umutla ilgileniyorum calismak istiyorum umut küçük az zaman gecsin
İyi yapıyorsun kuzum nasıl umut hareketli mi emekleme filan var mı
Rabbim Hayırlısını versin kuzum Umut biraz büyusun çalısırsin

Gamze Hümeyra

❤️HÜMEYRAM❤️ADEMİM❤️
Yönetici
Mod
rank
Öperim tabi teyzesi gamzem şaka.gibi bebeğim oldu büyüyor çok ağlıyorum inanamiyorum işlerim ciktiginda onu anneme bıraktığımda nasıl özlüyorum 😍
Değil mi aynen öyle kuzum ya daha geçen gün hamileydin maşallah ne çabuk doğduğu 7 aylık oldu Rabbim sana bağışlasın inşallah canım �nsan özlüyor tabii ya ben de bir yere gitsem özlüyorum onları

Tüm sayfalar yüklendi.