Sorum var Eşimle barisabilirim belki

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde ebruakpinar0354 tarafından oluşturulan Eşimle barisabilirim belki başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 2,497 kez görüntülenmiş, 60 yorum ve 1 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Eşimle barisabilirim belki
Konbuyu başlatan ebruakpinar0354
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan azram cankizim

Asena.ase

👑TOPRAK👑KUMSAL LAREN👑
Mod
rank
Az önce İsmail enmesaj atdim uyudunmu birşey diycem diye bebeğimin cinsiyetinin erkek oldunu söyledim bu sefer ne isim koymayı düşünüyorsun dedim kaç aylık oldu diye sordu bana dedim 8 oda dedi 7 subatda dogucak dedim ne isim koymayı düşünüyorsun dedim ben isim konusunda kararsız kaldım umut koymayı düşünüyorum dedim oda dedi beni hastanede isim için cagircaklar dedi belki bu aydan sonra gelirsin buraya dedi bende dedim sen istersen gelirim dedim konuşuruz dedi bende tamam iyi geceler dedim oda sanada dedi acaba gitsem mi kalsam mi annemin yanında bilemedim annemede danisicam konuyu
Hakkında hayırlısı olsun

Asena.ase

👑TOPRAK👑KUMSAL LAREN👑
Mod
rank
Daha iyi canım ćok sağol ilaçlar bitkisel karışımlar özellikle senin söylediğin karışım ćok iyi geldi tekrardan teşekkür ederim 😘
Ayyy çok sevindim kuzu gerçekten o karışımı aklından çıkarma baktın hafif burun akintisimi var hastalancak mi hissediyormusun hemen yap ver hiç bir zararı olmaz Rabbim şifa versin kuzuma

Baharrr

Kayıtlı Üye
rank
Ayyy çok sevindim kuzu gerçekten o karışımı aklından çıkarma baktın hafif burun akintisimi var hastalancak mi hissediyormusun hemen yap ver hiç bir zararı olmaz Rabbim şifa versin kuzuma
Aynen canım bundan sonra hep yapıcam önceden biri hasta olunca hepsi olurdu perişan olurdum sağol canm Allah razı olsun

Asena.ase

👑TOPRAK👑KUMSAL LAREN👑
Mod
rank
Aynen canım bundan sonra hep yapıcam önceden biri hasta olunca hepsi olurdu perişan olurdum sağol canm Allah razı olsun
Bizim ev revir denemedigim hiç birşey kalamadı bitkisellerin hepsi şimdi bide kozalak surupu sipariş verdim çok iyi geliyormuş onu denicem bide Allah senden de razı olsun kuzum

Tüm sayfalar yüklendi.