Başka birisini istiyosan tutan yok. Dünyanın en güzeli ben olmayabilirim kaşın gözün kayar ama en yakışıklısı da sen değilsin seni dört elle kaptılar da ben mi evde kaldım? Kimi istiyosan buyur, bende yoluma bakarım de. Seni kıskanmam istediğinden böyle yapıyorsan ikinciyi aklına koyduğun gibi benimde aklıma sokuyorsun de! Kapı orada dışarıdan kapat de. İtin köpeğin bi yerine kadar yolun var de. İstikrarlı davran taviz verme. Buluyorsan birini bul defol git yok yemiyorsa boş boş konuşma de.. Bu ne yaa can mı dayanır muhabbete bak..Selamun aleykum arkadas lar esim sureklı ikincı kadınlar konusunda konusuyor sonra saka yaptım diyor evleneli 3 sene oldu 3 senedir aynı hamile olmasam bir karar verirdim ona sureklı kendinden sogutuyorsun dedıgım halde yapıyoo bıktım artık gercek ten bazen dıyorumkı birini bulsunda kanıtım olsun o yoluna ben yoluma demek istiyorum sureklı biri geldıgınde o benim sevgılimdı teyzemin kızını bana istedikçe bak surdan kız istedik birine soyledım de kız ayarlasın diye ayarlamadı diyor Baska seyler de var tabi napcam ben cok uzuluyorum