Canım dün sabah erkenden baktım istegramda 1 kızla konuşuyordu msjlarini gördüm int olmadığı için msjlarin devamını görmedim endişeyle interneti açmaya unutum ve hangi saat konuştuklarını da bakmaya unutum ama kader diye biriyle msjlari vardıbu sefer bı gelsin tam bakacam sonra onu bı güzelEşinizin telefonunu kurcalıyor musunuz eşiniz size kızıyor mu kurcalamayın diye
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi
Bişey demedim ona belki arkadsaca konusuyorlar msjlarini devamını görmedim bişey demek istemedim sadece kızın iki msjimi gördüm onunda 1 msjimi gördüm intn dolayı açılmadı geldiğinde bakacamCanım dün sabah erkenden baktım istegramda 1 kızla konuşuyordu msjlarini gördüm int olmadığı için msjlarin devamını görmedim endişeyle interneti açmaya unutum ve hangi saat konuştuklarını da bakmaya unutum ama kader diye biriyle msjlari vardıbu sefer bı gelsin tam bakacam sonra onu bı güzel
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi
Bişey demedim ona belki arkadsaca konusuyorlar msjlarini devamını görmedim bişey demek istemedim sadece kızın iki msjimi gördüm onunda 1 msjimi gördüm intn dolayı açılmadı geldiğinde bakacamCanım dün sabah erkenden baktım istegramda 1 kızla konuşuyordu msjlarini gördüm int olmadığı için msjlarin devamını görmedim endişeyle interneti açmaya unutum ve hangi saat konuştuklarını da bakmaya unutum ama kader diye biriyle msjlari vardıbu sefer bı gelsin tam bakacam sonra onu bı güzel
Son düzenleme: