Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Allah tek tek ahimi cikariyor ayagindaki yara vardi büyüdü ne yaparsan geçmiyor ne kadar da doktora gitti caresi yok 1 hafta dinlenecek ben bakacam çok üstüne basamıyor
Canım dün sabah erkenden baktım istegramda 1 kızla konuşuyordu msjlarini gördüm int olmadığı için msjlarin devamını görmedim endişeyle interneti açmaya unutum ve hangi saat konuştuklarını da bakmaya unutum ama kader diye biriyle msjlari vardıbu sefer bı gelsin tam bakacam sonra onu bı güzel
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi
Bişey demedim ona belki arkadsaca konusuyorlar msjlarini devamını görmedim bişey demek istemedim sadece kızın iki msjimi gördüm onunda 1 msjimi gördüm intn dolayı açılmadı geldiğinde bakacam
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi
Bişey demedim ona belki arkadsaca konusuyorlar msjlarini devamını görmedim bişey demek istemedim sadece kızın iki msjimi gördüm onunda 1 msjimi gördüm intn dolayı açılmadı geldiğinde bakacam
Nasıl arkadaş ya bak çok sinir oldum şuanonun her anlamda arkadaşi sensin kısacası herseyi sensin senin yerinde olsam sürekli kurcalarim cnm hiç peşini bırakma
Nasıl arkadaş ya bak çok sinir oldum şuanonun her anlamda arkadaşi sensin kısacası herseyi sensin senin yerinde olsam sürekli kurcalarim cnm hiç peşini bırakma
Canım Telefonu almaya hiç mi vaktin olmuyor yani esinin telefonunu almaya çocukları verip kucağına ya da misafirliğe falan git misafirlikte kafası karışacaktır bakmayacaktır telefonuna başka bir şeyler yap işte
Canım Telefonu almaya hiç mi vaktin olmuyor yani esinin telefonunu almaya çocukları verip kucağına ya da misafirliğe falan git misafirlikte kafası karışacaktır bakmayacaktır telefonuna başka bir şeyler yap işte