Sorum var Eşinizin telefonuna kurcalıyor musunuz

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Elif Türkmen tarafından oluşturulan Eşinizin telefonuna kurcalıyor musunuz başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 5,951 kez görüntülenmiş, 147 yorum ve 6 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Eşinizin telefonuna kurcalıyor musunuz
Konbuyu başlatan Elif Türkmen
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Elif Türkmen

Hülya12

Moderator
Yönetici
Mod
Ayın Annesi
rank
Ben 17 yaşımda kaçtım gitdim ben okul okuyordum elektrik bolumuydum okulumu bile bıraktım beb 18 ime girmeme de 3 ay vardi kacmıştım 3 ay kaçtım kişinin yanında kaldim sonrada annemin doğumunda onu bırakıp aileme geri geldim geldim günüde benim doğum günümdü üzerinden 2 3 ay geçti annemler de beni ismail le evlendirdiler görücü usulü olarak 2022 de Ekim ayında evlendim ben şuan 19 yasimdayim
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Aynen abla öyle 2.evlilim oluyor 🌺
Kuzum üzüldüm

ebruakpinar0354

Kayıtlı Üye
rank
Çok üzüldüm kuzum benim ya Allah'ım sneinde yuznu güldürsün ilk esindemi boyleydi
Ablam ilk eşim hiçbiri yapmadı bana 2 nikahında kiymadi üstüne üstlük aldatdı bende onu dayanamayıp terk etdim

Abla benim üzüldüğüm 2 şey var oda 1. Okulumu biteremeden bırakıp gitmem 2.ciside oğlumun babası onu hiç arayıp sormamasi

AYŞENUR🦋

🔥 Kayra Ateş 🔥 💫 Ayra Nur 💫
Yönetici
Mod
rank
Ben 17 yaşımda kaçtım gitdim ben okul okuyordum elektrik bolumuydum okulumu bile bıraktım beb 18 ime girmeme de 3 ay vardi kacmıştım 3 ay kaçtım kişinin yanında kaldim sonrada annemin doğumunda onu bırakıp aileme geri geldim geldim günüde benim doğum günümdü üzerinden 2 3 ay geçti annemler de beni ismail le evlendirdiler görücü usulü olarak 2022 de Ekim ayında evlendim ben şuan 19 yasimdayim

Aynen abla öyle 2.evlilim oluyor 🌺
İkinci olmuyor canım asla böyle düşünme . Nikah yok bit şey yok . İlk evliliğin sevmişsin gitmişsin adam hayırsız çıkmış boşver .

ebruakpinar0354

Kayıtlı Üye
rank
İkinci olmuyor canım asla böyle düşünme . Nikah yok bit şey yok . İlk evliliğin sevmişsin gitmişsin adam hayırsız çıkmış boşver .
Abla onun beni aldattı kızda başkasıyla evlenmiş benden sonra ben bırakıp geldikten sonrada benim peşimde koştu bende kabul etmedim onu

Canım benim ya sende kolay şeyler yaşamamışsın gerçekten çok üzüldüm gencecik yasinda
Ablam bunlar geçmişte kaldi ben geleceğe bakiyom geçmişe deyil ablam Allah herkezin sonunu hayır eylesin inşallah

Alyaa🌷🌷

Kayıtlı Üye
rank
Yok kuzum Ebru'nun ikinci evliligiymis♥️
Bende ona sordum ama yanlışlıkla oldu canım pardon

Abla onun beni aldattı kızda başkasıyla evlenmiş benden sonra ben bırakıp geldikten sonrada benim peşimde koştu bende kabul etmedim onu

Ablam bunlar geçmişte kaldi ben geleceğe bakiyom geçmişe deyil ablam Allah herkezin sonunu hayır eylesin inşallah
Çok üzüldüm İnan 🥺 bu yaşta bunları yaşaman gerçekten üzücü rabbim bundan sonra sana hayırlı kapılar açsın inşallah 🤲

AYŞENUR🦋

🔥 Kayra Ateş 🔥 💫 Ayra Nur 💫
Yönetici
Mod
rank

En iyisini yapmışsın ama keşke acele etmeseydin kuzum evlenmek için yanlış anlama yaşının verdiği heyecanla yanlış yapmışsın ama olsun en azından minik bir oğlusun var her derdi unutturur şimdi o yakışıklı. Rabbim bundan sonra evlenmek istersen yada eşin adam olursa hayatında hep güzellikler nasip etsin evladınla her zaman mutlu ol inşallah 🙏🏻

^^ ÖzLem 💜 ^^

💞Oğuz Kağan💞 Yusuf Göktuğ 👶💞 Öykü 💞
rank
Bak canım seni doldurmak istemiyorum ama sen bakmadan mesajları siliyorsa senden telefonu an ve an kaçırıyorsa bir de yetmiyormuş gibi telefonuna şifre koyuyorsa o kişi kesin bir şeyler saklıyordur Ben de ilk başta Arkadaşça falan sanmıştım konuşmalarını baktım bir şeyler görememiştim ama yarısını okumadan mesajımı direkten sildim
Canım benimki benim telefona asla bakmaz elini bile sürmez ilk günden beri bende önceden bakıyordum şuan 3 aydır yanımda hiv bakmıyorum bile vAlla ama sende haklısın şüphe adamı öldürür

Tüm sayfalar yüklendi.