Sorum var Eşinizin telefonuna kurcalıyor musunuz

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Elif Türkmen tarafından oluşturulan Eşinizin telefonuna kurcalıyor musunuz başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 5,951 kez görüntülenmiş, 147 yorum ve 6 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Eşinizin telefonuna kurcalıyor musunuz
Konbuyu başlatan Elif Türkmen
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Elif Türkmen

Alyaa🌷🌷

Kayıtlı Üye
rank
Kız kuranın neresinde karını kontrol et yazıyor karına karış yazıyor kuranı biz mi yanlış okuduk eşin mi uyduruyor kusura bakma ama ben mi yanlış anladım
Güya erkek kadını kollamak zorunda ya ondan yola çıkarak birşeyler de eklemiş 🥴
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Kız ben ayrılmadım daha evliyim Sadece küçük bir olaylar oldu Hani demiştim ya birisiyle mesajlaşıyor diye şimdi ona da anlattım dedim eşime de dedim Bundan sonra böyle dedim istediğini yapabilirsin dedim Sen de bana karışmayacaksın dedim ben de sana karışmayacağım dedim ama eşim kabul etmedi Ben sana karışırım dedi Çünkü sen benim eşimsin dedi bu Kur'an'da böyle geçiyor dedi yani barıştık Aslında küs değilim de biraz kırgındım

Bir de gelmiş diyor ki ben kimseyi istemiyorum sadece seni istiyorum diyor dedim Bundan sonra telefonları falan kurcalamayacağım dedim umurumda falan değilsin dedim Bir de gelmiş kurcalayabilirsin de önemli değil diyor Ay bu Erkekler ne kadar yavşak ya

Bir de gelmiş diyor ki ben kimseyi istemiyorum sadece seni istiyorum diyor dedim Bundan sonra telefonları falan kurcalamayacağım dedim umurumda falan değilsin dedim Bir de gelmiş kurcalayabilirsin de önemli değil diyor Ay bu Erkekler ne kadar yavşak ya
Yok kız.sana demedim ebru akpınar diye biri var ona.dedim

ebruakpinar0354

Kayıtlı Üye
rank

Hülya12

Moderator
Yönetici
Mod
Ayın Annesi
rank
Abla kendisi gelmediki yanıma hastaneye ben ultrasona gidip gelmiştim geldimde de kaynanamla gorumcem vardi odada

2.evlilim abla görücü usulü ydu bu evlilim
Çok üzüldüm kuzum benim ya Allah'ım sneinde yuznu güldürsün ilk esindemi boyleydi

AYŞENUR🦋

🔥 Kayra Ateş 🔥 💫 Ayra Nur 💫
Yönetici
Mod
rank
Abla kendisi gelmediki yanıma hastaneye ben ultrasona gidip gelmiştim geldimde de kaynanamla gorumcem vardi odada

2.evlilim abla görücü usulü ydu bu evlilim
Canım sen kaç yaşındasın ki ikinci evliliğin bu

ebruakpinar0354

Kayıtlı Üye
rank
Canım sen kaç yaşındasın ki ikinci evliliğin bu
Ben 17 yaşımda kaçtım gitdim ben okul okuyordum elektrik bolumuydum okulumu bile bıraktım beb 18 ime girmeme de 3 ay vardi kacmıştım 3 ay kaçtım kişinin yanında kaldim sonrada annemin doğumunda onu bırakıp aileme geri geldim geldim günüde benim doğum günümdü üzerinden 2 3 ay geçti annemler de beni ismail le evlendirdiler görücü usulü olarak 2022 de Ekim ayında evlendim ben şuan 19 yasimdayim

Yok kuzum Ebru'nun ikinci evliligiymis♥️
Aynen abla öyle 2.evlilim oluyor 🌺

Tüm sayfalar yüklendi.