Güya erkek kadını kollamak zorunda ya ondan yola çıkarak birşeyler de eklemişKız kuranın neresinde karını kontrol et yazıyor karına karış yazıyor kuranı biz mi yanlış okuduk eşin mi uyduruyor kusura bakma ama ben mi yanlış anladım
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi
Yok kız.sana demedim ebru akpınar diye biri var ona.dedimKız ben ayrılmadım daha evliyim Sadece küçük bir olaylar oldu Hani demiştim ya birisiyle mesajlaşıyor diye şimdi ona da anlattım dedim eşime de dedim Bundan sonra böyle dedim istediğini yapabilirsin dedim Sen de bana karışmayacaksın dedim ben de sana karışmayacağım dedim ama eşim kabul etmedi Ben sana karışırım dedi Çünkü sen benim eşimsin dedi bu Kur'an'da böyle geçiyor dedi yani barıştık Aslında küs değilim de biraz kırgındım
Bir de gelmiş diyor ki ben kimseyi istemiyorum sadece seni istiyorum diyor dedim Bundan sonra telefonları falan kurcalamayacağım dedim umurumda falan değilsin dedim Bir de gelmiş kurcalayabilirsin de önemli değil diyor Ay bu Erkekler ne kadar yavşak ya
Bir de gelmiş diyor ki ben kimseyi istemiyorum sadece seni istiyorum diyor dedim Bundan sonra telefonları falan kurcalamayacağım dedim umurumda falan değilsin dedim Bir de gelmiş kurcalayabilirsin de önemli değil diyor Ay bu Erkekler ne kadar yavşak ya