Sorum var Eşinizin telefonuna kurcalıyor musunuz

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Elif Türkmen tarafından oluşturulan Eşinizin telefonuna kurcalıyor musunuz başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 5,970 kez görüntülenmiş, 147 yorum ve 6 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Eşinizin telefonuna kurcalıyor musunuz
Konbuyu başlatan Elif Türkmen
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Elif Türkmen

Baharrr

Kayıtlı Üye
rank
Ne biliyim canım ilgisini görse çok ilgi gösteriyor kuzel keli.eler söylüyor hiç supe etmedim takı msj atigimda yorgunum sonra konusak dedi baktım ikidebir çevrim içi o günden beri supe ediyom ondan yorgun bir adam iki debir çevrim içi olurmu kötüde düşünmek istemiyom ama ne yapacağımı da bilmiyom karsinagectim konuştum sen beni aldatiyonmu başka kızla.i konuşuyon faln dedim yak dedi bana güvenmiyorum dedi güven birakmadinki yorgunum diyon ikidebir çevrim icisin o da dedi q00 kız kecse birine bile bakmam dedi ne diyebilirim
Erkekler birşeyler karıştırdığında karısına daha çok ilgi gösterir sırf anlamasın diye

Elif Türkmen

Kayıtlı Üye
rank
Kız walah yanında götürüyor WC gitigindede koturiyor🤦🏼😔
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Bakalım zamnla ogrenirim
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Bakalım zamnla ogrenirim
Ben hep şöyle düşünürdüm kafasını tavayı vurup telefonu almayı düşünürdüm ya ya da şöyle bir bayıltıcı sprey falan olsa onu bayılsam o telefonu öyle alsam diye düşünürdüm Ya bir insan telefonuna bu kadar mı düşkün olur sanki yiyecekler

Tüm sayfalar yüklendi.