Sorum var Eşinizin telefonuna kurcalıyor musunuz

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Elif Türkmen tarafından oluşturulan Eşinizin telefonuna kurcalıyor musunuz başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 5,970 kez görüntülenmiş, 147 yorum ve 6 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Eşinizin telefonuna kurcalıyor musunuz
Konbuyu başlatan Elif Türkmen
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Elif Türkmen

Baharrr

Kayıtlı Üye
rank
Esinin tlfonu yanina kendi tlfonu koy ve bir an hemen tlfonu al esinde ayni anda panik oluyor mu kendi telefonu alacak sanacak panik olacak
Yok kız benim eşimin telefonu hep benim elimde şifresi benimkiyle aynı herşeyini biliyorum öyle birşey yok Allah a şükür

Elif Türkmen

Kayıtlı Üye
rank
Evet uyudugunda telefonu bazen sesize aliyor
Artık bu kadar ince düşünmeyeceğim hiçbir şeyi kafaya takmayacağım ne Ağlarsan yapsın kiminle Konuşursa konuşsun telefonda kurcalamayacağım o da benim telefonumu kurcalamasın Ben de onunkini kurcalama kimin karısıyla yatarsa yapsın kimin karısıyla kalkarsın Hatta kiminle konuşursa kiminle mesajlaşırsa mesajlaşıyorsun artık umurumda değil bence bu kadar da kasmayalım artık yeter Biz üzerlerine düştükçe kendilerini bir halt sanıyorlar tedbirli uslanmayana haddi kötektir demişler Onlar bizi düşünselerdi zaten bunların hiçbirilerini yapmazlardı kendilerine yapılmadığın şeyi bir başkasından yapma demişler

Elif Türkmen

Kayıtlı Üye
rank
Kız ben ayrılmadım daha evliyim Sadece küçük bir olaylar oldu Hani demiştim ya birisiyle mesajlaşıyor diye şimdi ona da anlattım dedim eşime de dedim Bundan sonra böyle dedim istediğini yapabilirsin dedim Sen de bana karışmayacaksın dedim ben de sana karışmayacağım dedim ama eşim kabul etmedi Ben sana karışırım dedi Çünkü sen benim eşimsin dedi bu Kur'an'da böyle geçiyor dedi yani barıştık Aslında küs değilim de biraz kırgındım
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Bir de gelmiş diyor ki ben kimseyi istemiyorum sadece seni istiyorum diyor dedim Bundan sonra telefonları falan kurcalamayacağım dedim umurumda falan değilsin dedim Bir de gelmiş kurcalayabilirsin de önemli değil diyor Ay bu Erkekler ne kadar yavşak ya

Bir de gelmiş diyor ki ben kimseyi istemiyorum sadece seni istiyorum diyor dedim Bundan sonra telefonları falan kurcalamayacağım dedim umurumda falan değilsin dedim Bir de gelmiş kurcalayabilirsin de önemli değil diyor Ay bu Erkekler ne kadar yavşak ya

Doğa'm 💜

Kayıtlı Üye
rank
Kız ben ayrılmadım daha evliyim Sadece küçük bir olaylar oldu Hani demiştim ya birisiyle mesajlaşıyor diye şimdi ona da anlattım dedim eşime de dedim Bundan sonra böyle dedim istediğini yapabilirsin dedim Sen de bana karışmayacaksın dedim ben de sana karışmayacağım dedim ama eşim kabul etmedi Ben sana karışırım dedi Çünkü sen benim eşimsin dedi bu Kur'an'da böyle geçiyor dedi yani barıştık Aslında küs değilim de biraz kırgındım

Kız kuranın neresinde karını kontrol et yazıyor karına karış yazıyor kuranı biz mi yanlış okuduk eşin mi uyduruyor kusura bakma ama ben mi yanlış anladım

Tüm sayfalar yüklendi.