Sorum var Ev hanımları

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Edaaa tarafından oluşturulan Ev hanımları başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 826 kez görüntülenmiş, 21 yorum ve 4 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Ev hanımları
Konbuyu başlatan Edaaa
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Mutsuz kadın

2 prenses annesi

Kayıtlı Üye
rank
Ahahahh böyle iyi çalışmaya hiç niyetim yok ohhh sabah mışıl mışıl yatiyom bekarken çok çalıştım 🤣🤣🤣🤣
Ev hanımı olmak en zor meslek sabah altıda mesai bi başlıyor bidaha da hiç bitmiyo daha bu saat oldu ev süpürecem kızımda mızmızlanıyor ödev yapalım akşama da rahat çizgi film izliyim dio hele sen bi dur dedim bugün ev süpürecem

Hülya12

Moderator
Yönetici
Mod
rank
Ev hanımı olmak en zor meslek sabah altıda mesai bi başlıyor bidaha da hiç bitmiyo daha bu saat oldu ev süpürecem kızımda mızmızlanıyor ödev yapalım akşama da rahat çizgi film izliyim dio hele sen bi dur dedim bugün ev süpürecem
Evet aşkım cok zor hemde nasıl hiç bitmiyor benim daha çocuk yok

2 prenses annesi

Kayıtlı Üye
rank
Yok bende o banka yaaa kredim doldu😅
Benimde dolduydu şimdi tekrar açıldı seninde hayırlısıyla açılır inş🤣🤦🏻‍♀️😂
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Evet aşkım cok zor hemde nasıl hiç bitmiyor benim daha çocuk yok
Aynen ya daha yemeği anca yapabildim bebek kucağumda bi tandan onla uğraşıyorum zormuş

Son düzenleme:

Mutsuz kadın

Kayıtlı Üye
rank

Bebeğin Tahmini Doğum Tarihi: 2025-10-21
Gebeliğinizin 9. Haftasındasınız.
Gözler, kulak kıvrımları, burun ve burun delikleri belirgin hale gelir. hızlı kilo alımı devam eder. artık daha
çok insana benzer. kalbin 4 odacığa bölünmesi tamamlanır. bebeğimiz üzüm tanesi kadar olur. görüntünüz hala gebe
gibi değildir ama siz bütün değişikliklerin farkındasınızdır.
İmza alanınıza hesaplama eklemek için tıklayınız
Tüm sayfalar yüklendi.

Son mesajlar