Sorum var Ev işi

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Cemile N♡N♡C tarafından oluşturulan Ev işi başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 296 kez görüntülenmiş, 3 yorum ve 3 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Ev işi
Konbuyu başlatan Cemile N♡N♡C
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Cemile N♡N♡C

Miniğimin Annesi

Kayıtlı Üye
rank
35hafta 1 gün hamileyim evin işini yapmakta çok zorlanıyorum daha doğrusu zorla yapıyorum hiç bir şeye güç veremiyorum sanki bebek çıkıcak gibi aşağıya çok baskı yapıyor akıntımda bembeyaz fazla gelmeye başladı bacaklarımdada hafif ağrılar var aceba doğuma azmı kaldı🤔
Canım o zaman bol bol dınlen gerekirse iş yapma ama en önemlisi ilk önce doktora görün bence o daha iyi bilir

Gamze Hümeyra

❤️HÜMEYRAM❤️ADEMİM❤️
Yönetici
Mod
rank
35hafta 1 gün hamileyim evin işini yapmakta çok zorlanıyorum daha doğrusu zorla yapıyorum hiç bir şeye güç veremiyorum sanki bebek çıkıcak gibi aşağıya çok baskı yapıyor akıntımda bembeyaz fazla gelmeye başladı bacaklarımdada hafif ağrılar var aceba doğuma azmı kaldı🤔
Canım sana yardımcı olabilecek kimse yok mu etrafında eşin tarafı olabilir ya da senin tarafın olabilir arkadaşım falan yok mu kimse

Cemile N♡N♡C

Kayıtlı Üye
rank
Canım o zaman bol bol dınlen gerekirse iş yapma ama en önemlisi ilk önce doktora görün bence o daha iyi bilir
Evet canım gelen hafta gidicem doktora
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Canım sana yardımcı olabilecek kimse yok mu etrafında eşin tarafı olabilir ya da senin tarafın olabilir arkadaşım falan yok mu kimse
Yok canım ara sıra annem geliyor oda çalıştığı işe gittiği için çok gelemiyor son zamanların o kadar çabuk geçmesini istiyorumki
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Yok canım ara sıra annem geliyor oda çalıştığı işe gittiği için çok gelemiyor son zamanların o kadar çabuk geçmesini istiyorumki

Son düzenleme:
Tüm sayfalar yüklendi.