Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Evett kızlar aramızda yeni olan insanlar var tanışma vaktii😍💕
Evet kim ismimi sorsa hep anlaminida beraberliğine söylüyor bazen cok hoşuma gitmiyor degil yqni herkez cok beginoyor bide kolay kolay kimsede bulunmuyor
bugün üstüne sıcak çay döküldü . hemen krem vs sürdüm hep çok ağladı çok şuanda o çay döküünce baya ağladı sonra göü kızarmaya başladı sol gözü hem şiş hem kızarık ara ara yaş geliyor ordan
bugün üstüne sıcak çay döküldü . hemen krem vs sürdüm hep çok ağladı çok şuanda o çay döküünce baya ağladı sonra göü kızarmaya başladı sol gözü hem şiş hem kızarık ara ara yaş geliyor ordan
Benim bir arkadaşım var adı Hesna farklı ve güzel ismin var Hüsna güzel demek sanırım di mi esmaül Hüsna var Allah'ın isimleri ama Hüsna güzel demek diye hatırlıyorum hasene güzel demek arapça bir isim
sağol kuzum aynen sabah döküldü demliği aldım yanından dönerken vurur diye bu seferde bardağa ben yanlışlıkla vurdum o komplenkoluna karnına döküldü krem sürdüm şükr iyi de aklımı aldı nasıl ağladı yavrum
Off çay çok sıcak mıydı yara oldu mu karnı kolu off yavrum çok ufak daha nasıl dayandı o acıya Rabbim beterlerindrn korusun inşallah kuzumu ey Allah'ım ya Rabbim ya cidden üzerimizde bir kara bulutlar var ama Allah'a sığınalim korusun yavrularımızı
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi
Ben zaten yazıldığı gibi Ayşe 20yi az geçtim daha çok minnak bir oğluşum var Trabzonluyum Yarışmacı arkadaşlara başarılar diliyorum ve tanıştığım herkesten çok memnunum umarım her tanıyan da bizden memnundur
Bizde tanışıyoruz ama olsun tanımayan vardır belki ben Gülbahar 24 yaşındayım 7 yıllık evliyim 1 oğlum 1 kızım var bir kîzım daha olacak malatyalıyım ve malatyada yaşıyorum tanıştığıma memnun oldum canlar❤❤❤
öncelikle aramıza hoşgeldin ablacığım .maşallah rabbim evlatlrına uzun ömür versin. hayırısı ile kcağına al inşallah minik prensesi de tanıştığıma memnun oldum
öncelikle aramıza hoşgeldin ablacığım .maşallah rabbim evlatlrına uzun ömür versin. hayırısı ile kcağına al inşallah minik prensesi de tanıştığıma memnun oldum