Ben 17 yaşında ilk anneliği tattım küçüktüm annelik nedir bilimiyodum kızımla birlikte büyüdük kızım 2 yaşına geldiğinde ikinci çocuğuma hamile kaldım çok sevindim o kdr mutlu oldum ki anlatamam hep bir kızım bir oğlum olsun istedim 9 haftalık olduğumda kanamam oldu bir sıkıntı yoktu bebeğim de 13 haftalık cinsiyetini öğrendim ve rabbim nasip etti oğlum olacaktı herşey çok gzl ilerliyordu ve sonra kanamalarım başladı hiç durmadı hergun her dakika kanamam vardı onca kanamaya rağmen 34 haftaya kadar dayandi oğlum bir Sabah kalktığımda suyum geldi birden hastaneye gittim acilen sezeryanla aldılar oğlumu solunum sıkıntısı vardı kuveze aldılar işte acılarım o an başladı hergun bir Umut oğlum çıkacak o hastneden dedim 39 gün bekledim 37 ci günde Dr taburcu educez dediler bir sevinçle eve geldim artk çıkacak gelicek yanıma ddm 39 cu günün akşamı telefonum çaldı hastneden aramislardi Dr dediği şey gelin bebeğinizi görün bugün 7 kes kalbi durdu dediler sizi üzmemek için aramadik hani yasatriz diye ama ne yaptıysak olmuyor dediler hastaneye gittim Dr gel bebeğini gör dedi yaşıyordu evet ama hala içimde umut vardı ddm yasiyacak tam içeri girecektim ki Dr bana bekle gelme ddi kalbi yine durmuştu

yarım saat SONRA hemşire çağırdı bni ve içeri girdiğim de bütün bebekler uyuyodu ama bnm oğlum ölmüştü elini tutmak istedim tuttuğum da sanki kağıt parçası tutmuşum gibi hissettim o an yıkıldım bittim eve geldim sonra elbiselerini topladım oturup ağladım o soğuk yerde uyurken bn nasıl sıcak yatağa girerim ddm ertesi gün gidip morktan aldım oğlumu hani Bir Umut ağlar belki diye ama ağlamadi eşim götürüp yikattiği zmn dedi bekledim ağlasın da bnde seni aryim hemen bak ağlıyor diye ama olmadı rabbim onu bizden çok sevdi aldı emanetini hamd olsun 22.30 /13.12.2019

hiç unutmayacağım ama sonra Rabbim öyle bir sevinç yaşattı ki hamile kaldım yine ve hep o korkuyla yine mi aynı şeyler başıma gelicek diye çok korktum 38 haftaya kadr hergun o korkuyla yaşadım hamd olsun çok şükür Rabbime şuan oğlum 2 buçuk aylık hiç bir zmn umudunuzu kaybetmeyin her şer de vardır bir hayır bn hep buna inandım vardır rabbim bir hyr ddm uzun oldu hakkınız helal edin içimi dökmek istedim bir an