Evlenir evlenmez hamile kaldım ama eşimle anlaşamıyoruz 😔

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Yenianne8 tarafından oluşturulan Evlenir evlenmez hamile kaldım ama eşimle anlaşamıyoruz 😔 başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 1,488 kez görüntülenmiş, 24 yorum ve 1 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Evlenir evlenmez hamile kaldım ama eşimle anlaşamıyoruz 😔
Konbuyu başlatan Yenianne8
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Sümeyraaa🤍

Yenianne8

Kayıtlı Üye
rank
Severek evlendim ama onu bilmiyorum bu bebeği öğrenince bana bu çocuğu aldiracaksin diye günlerce üzerime geldi ama aldırmadım tabiki hamileyim hiçbir konuda yardımcı olmuyor hormonlar yüzünden aşırı duygusal alınganım bana bu yüzden sürekli hakaret eder gibi şeyler söylüyor sanki ilk sen hamile kaldın şu kadın kadar çıkamadın vs diyor hamileligim çok stresli geçiyor bu yüzden daha anlatacak çok şey var ama neyse içimi dökmek istedim ben çok mutsuzum😔

AYŞENUR🦋

🔥 Kayra Ateş 🔥 💫 Ayra Nur 💫
Yönetici
Mod
rank
Severek evlendim ama onu bilmiyorum bu bebeği öğrenince bana bu çocuğu aldiracaksin diye günlerce üzerime geldi ama aldırmadım tabiki hamileyim hiçbir konuda yardımcı olmuyor hormonlar yüzünden aşırı duygusal alınganım bana bu yüzden sürekli hakaret eder gibi şeyler söylüyor sanki ilk sen hamile kaldın şu kadın kadar çıkamadın vs diyor hamileligim çok stresli geçiyor bu yüzden daha anlatacak çok şey var ama neyse içimi dökmek istedim ben çok mutsuzum😔
Madem istemiyordu neden önlem almamış ?
Her şeyi geçtim de bebeği neden istemiyor onu hiç sordun mu karşısına geçip neden istemiyorsun böyle yapıyorsun diye. Allah'ım akıl fikir versin ona 🤲🏻

Yenianne8

Kayıtlı Üye
rank
Allah'ım ne kadar garip insanlar var ya madem çocuk istemiyordu dikkatli korunsaydı hadi onu geçtim Rabbim vermiş çoğu aile çocuk için uğraşıyor olmuyor bu adam bulmuş bide kıymet bilmiyor Allah akıl fikir versin
Birde ben 23 o 36 yaşında en sonunda dayanamadim dedim ki esek kadar adamsin bilmiyormusun korunmayinca çocuk olacağını bana sen korunsaydin diyor evlenmeden önce dedim halbuki doktora gidelim ilaç vs alıp kullaniyim diye yok demişti zararlı demişti kalmıştı öyle spiral taktirsaydin diyor bende bekarken nasıl taktirsaydim dedim halbuki istemişti çocuğu kafayı yiyeceğim ben ya

AYŞENUR🦋

Yönetici
Mod
rank
Birde ben 23 o 36 yaşında en sonunda dayanamadim dedim ki esek kadar adamsin bilmiyormusun korunmayinca çocuk olacağını bana sen korunsaydin diyor evlenmeden önce dedim halbuki doktora gidelim ilaç vs alıp kullaniyim diye yok demişti zararlı demişti kalmıştı öyle spiral taktirsaydin diyor bende bekarken nasıl taktirsaydim dedim halbuki istemişti çocuğu kafayı yiyeceğim ben ya
Ee hala neyin kafasını yaşıyor o zaman o sen zaten başta demişsin ben korunayim diye senin spiral yada ilaç kullanmadan nasıl korunmani bekliyor o kadar cahil mi bu adam
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Kaç haftalık gebesin peki kuzum

Yenianne8

Kayıtlı Üye
rank
Madem istemiyordu neden önlem almamış ?
Her şeyi geçtim de bebeği neden istemiyor onu hiç sordun mu karşısına geçip neden istemiyorsun böyle yapıyorsun diye. Allah'ım akıl fikir versin ona 🤲🏻
Erkenmis daha madem öyleydi eswk kadar adamsın korunmadan ilişkiye girilince hamile kalacağımı bilmiyormuydun dedim bna sen korunsaydin dedi hayalleri varmış beyefendinin birde adetim bittiği gün evlendim Bn oda biliyordu aramızda o kadar yaş farkı olmasın rağmen nasl düşünemiyor ya anlamiyorum

Husnıyeeee

Kayıtlı Üye
rank
Bende evlenir evlenmez hamile kaldım ve pskolojım çok bozuldu seni çok iyi anlıyorum emin ol ama eşinin sana böyle davranması çok yanlış çocuğu aldırmak ne demek yaparken bişey yoktu şimdi aldıracaksın mi oldun sakin aldırma aklın varsa canım Bunun günahını nasıl vereceksin sonra rabbime, rabbim sana çok güzel bi hediye vermiş bunun kıymetini bil onca insan para verip hamile kalmaya çalışıyor. Sen rabbime sığın doğum yapınca herşey düzene girecek emin ol biliyorum demesi kolay sabretmesi çok zor öylesi bi durumda ama başka çaren yok bende senin yaşadıklarını yaşadım doğum yaptım rahatladım ama benim eşim bana böyle davranmadı başka şekilde kavga ediyorduk biz rabbim yar ve yardımcın olsun güzelim

AYŞENUR🦋

Yönetici
Mod
rank
Erkenmis daha madem öyleydi eswk kadar adamsın korunmadan ilişkiye girilince hamile kalacağımı bilmiyormuydun dedim bna sen korunsaydin dedi hayalleri varmış beyefendinin birde adetim bittiği gün evlendim Bn oda biliyordu aramızda o kadar yaş farkı olmasın rağmen nasl düşünemiyor ya anlamiyorum
İyi de kuzum sen zaten baştan demişsin böyle böyle diye daha senin nasıl korunmani bekleyebilir artık geri kalan yöntem tek onun korunması kendi korunsaymis Suna bak ya sanki tek başına yaptın çocuğu onun hiç ilgisi yokmuş gibi 🤦🏻‍♀️

Husnıyeeee

Kayıtlı Üye
rank
ben 23 eşim 35 yaşında bizi anlatıyorsun şuanda 😅

Aynurka

Kayıtlı Üye
rank
Ay kurban olurum sana canım sen takma kafana Allah'a havale et bebeğini düşün

Tüm sayfalar yüklendi.